Reizen

Kun je een vergoeding krijgen als je vlucht vertraging heeft?

Pin
Send
Share
Send
Send


Iedereen die vroeg of laat reist, heeft een tegenslag op de luchthaven. soms de vlucht is vertraagd of je raakt het gewoon kwijt en komt te laat aan op de volgende bestemming. Je kunt ook de zaak geven, hierin promoveer ik je verliest je bagage. Soms verschijnen ze de volgende dag of uren later. Anderen verschijnen niet en je moet een reis maken zonder je bezittingen, dus de reis je leven kan een echte nachtmerrie worden. Vandaag gaan we een kort verhaal vertellen over wat ons is overkomen tijdens onze laatste reis naar India en hoe we het hadden kunnen oplossen.


Vliegen in Myanmar

De fasen die u passeert als uw vlucht vertraagd is

wanneeru mist een vlucht of deze is vertraagd Het maakt je helemaal of een deel van de reis overstuur. Wanneer we naar India reizen, vliegen we van Madrid naar Londen en van Londen naar New Delhi. Als we er zijn New Delhi De verrassing was dat de tassen nooit arriveerden, en niet alleen dat, we hadden een vlucht twee uur later naar Leh, in de Himalaya, die uiteindelijkwas vertraagd meer dan 6 uur. Wat is er gebeurd?, Het onvermijdelijke, we passeerden de klassieke situaties van de reiziger.

1. Stresssituatie

Ja, ik weet niet of het angst of woede is, maar het destabiliseert je. Tussen de taal, dat in sommige landen de Zweden worden gemaakt, en niet echt weten wat er kan gebeuren, maakt je nerveus. Doe het rustig aan, het zou onze aanbeveling zijn, want bijna alles in dit leven heeft een oplossing.

2. Er worden maatregelen genomen en de wet van Murphy komt

Ze bevestigen dat de tassen de volgende dag zullen komen, iets dat nooit is gebeurd, dus we namen het vliegtuig laat, ze waren aan het eind meer dan 6 uur te laat, met wat we droegen, korte broek, shirt en de camerarugzak, nooit de rekeningen!, naar het noorden, waar de temperatuur 15 of 20 graden lager was. Natuurlijk is Leh tenslotte meer dan 3.000 m hoog. Gelukkig liet de rest van mijn klasgenoten me kleren achter, maar hij vliegtuig vertraging Hij liet ons een autoverhuurdag missen, een hotelnacht en een dag van onze reis. Een wereld, als we praten dat vakanties heilig zijn. Als de vlucht vertraagd is, slecht, slecht.

3. Je past je aan met een goede avonturier

Dat is waar de koffers zijn nooit aangekomenNou, 3 dagen later toen we al in Madrid waren, maar het grappige was dat ze de wereld rond moesten gaan, omdat ze halve wereldstickers hadden. Het laat zien dat de eigenaar een reiziger is :).

Tijdens ons verblijf in India moest ik lokale kleding kopen, die gelukkig erg goedkoop is, me kleden zoals ze en zich aanpassen, en de waarheid, het was een fantastische ervaring. Het zou beter zijn geweest als er in Azië een dienst was zoals we u gaan vertellen.


Hindoe jurk

Maak je geen zorgen als je vlucht vertraagd is

ereen dienst waar ze voor u blijven Als uw vlucht vertraging oploopt, waar ze compensatie proberen te ontvangen. Als u een claim op de luchthaven hebt ingediend, weet u dat het proces is voltooid zodat u nooit kosten in rekening brengt en vooral, zodat u nooit een antwoord ontvangt. Zelden betalen luchtvaartmaatschappijen vrijwillig en je kent vast niet veel mensen die er geld voor hebben betaald.

Er is een service die Flightright exploiteert in de Europese Unie Dat doet alles voor jou. Om u een idee te geven, is compensatie rond tijd en afstand. Laten we enkele voorbeelden bekijken:

  • Vluchten met minder dan 1500 km en een vertraging van 2 uur, € 250.
  • Vluchten tussen 1500 en 3500 km en vertraging van 3 uur tot € 400.
  • Vluchten van 3.500 km en een wachttijd van meer dan 4 uur tot € 600

Bovendien heeft u van het gebiedsbedrijf recht op voordelen van het type:

  • Telefoontjes
  • Eten en drinken
  • Accommodatie en vervoer

Als dit gebeurt, kan Flightright vechten om te krijgen vervul al uw rechten en maak het claimproces voor u op. Ze nemen een 25% commissie van uw vergoeding en als ze die niet krijgen, hoeft u niets te betalen. Ze vertrouwen immers op alle middelen om een ​​vergoeding te krijgen en deze commissie te innen. Als ze dat niet doen, laden ze niet in, zo eenvoudig is het. Niet gemakkelijk

Video: Is uw vlucht vertraagd? Claim uw vergoeding! (Juni- 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send