Reizen

De beste foto's van de maand februari - 2014

Pin
Send
Share
Send
Send


De beste foto's van de maand februari. Zoals elke maand tonen we u de beste foto's van de artikelen van vorige maand. Deze keer hebben we ons gericht op verschillende bestemmingen in Spanje, zoals Aran Valley, de Sierra Norte de Madrid en Ibiza, het tweezijdige eiland. Bovendien, Mexico, een van de bestemmingen waar we de komende maanden het meest over zullen praten. laatste Italië en de spectaculaire kust van Amalfi, een waar paradijs met dorpen die niemand onverschillig laten.

We hopen dat je geniet van deze selectie foto's die je kunt zien tijdens de reizen van de maand februari.

Tulum. Een Maya-paradijs aan zee

De Caribische kust van Mexico is de thuisbasis van authentiekMaya-paradijzen zoals Tulum, mogelijk de beroemdste archeologische vindplaats ter wereld aan zee. De kust van het schiereiland Yucatan heeft een aantal van de belangrijkste toeristische attracties in Mexico, zoals Cancun, deCozumel eiland en Isla Mujeres, en natuurlijk het raadselachtige en indrukwekkende Tulum, een Maya-paradijs.


Tulum, Yucatan

Madrid. Route door het unieke landschap van Las Carcavas

Enige tijd geleden hoorden we van een plaats ten noorden van Madrid genaamd Las Cárcavas. Ze vertelden ons over een uniek landschap, een soort vanwildernis door de Sierra de Ayllón. Dit landschap had grote bezuinigingen op de grond vanwege deerosie Van regen en wind. Het had roodachtige kleuren, allemaal op een berg die leek alsof de tijd spoorloos verdween. Maar bovenal, als je een foto van deze plek zou maken, zou je het 'risico' lopen dat je de volgende vraag wordt gesteld, ben je in Death Valley geweest?


De Carcava's
Olive Pontoon
Alpedrete de la Sierra

Italië. Amalfikust en zijn sprookjesachtige dorpjes

deAmalfikust Het is een groep kleine stadjes die op duizelingwekkende kliffen hangen, geslagen door een turquoise zee. Deze plaats van verhaal brengt elk jaar miljoenen toeristen en het is niet verwonderlijk, omdat het reizen over de smalle wegen ons leidt tot een van de besteRoadTrips uit Europa


Balearen Wat te zien in de winter op Ibiza

Het is nieuwsgierig en enigszins vreemd, maar het is duidelijk dat als je Ibiza gaat bezoeken inwinter je zult een ontmoetenspook eiland in plaats van zijn bekende feestziel. In de winter is Ibiza een ander eiland, het is rustig, maar met verschillende emoties en voor een ander soort publiek. Het is eenzaam, het is voor een paar op zoek naar een heel andere charme. Het is misschien voor dit alles dat de winter de beste tijd is om ervan te genietenlandschap en zijn zonsondergangen.


Ibiza oude stad
Comta Creek
Het is Vedra

Pyreneeën. Een eenvoudige sneeuwschoenroute door de Aran-vallei

Een van de sterrenactiviteiten van de Aran-vallei is wandelen metsneeuwschoenen, een activiteit die meestal niet zo druk is als skiën en waarmee je door prachtige valleien kunt reizen of witte bergen kunt beklimmen. In de winter naar de Aran-vallei gaan, is niet alleen skiën, de routes met rackets worden steeds modieuzer. Er zijn voor alle niveaus en vandaag beginnen we met een eenvoudige ervaring op een van de belangrijkste plaatsen, deColomers Circus, een enclave die in de zomer zeer bezocht is vanwege de hoeveelheid meren die er ligt.


Tedros Banhs-route
Tedros Banhs-route

France. De ommuurde stad Aigues Mortes

Als we vragen om een ​​ommuurde stad in het zuiden van Frankrijk, komt dat snel in me op Carcassone en zelden Aigues Mortes. Jammer gezien het feit dat zijn aangeboren schoonheid als zijn vreemde enclave omgeven door kanalen en roze moerassen, een gereserveerde ruimte verdient in onze planning.


De beste foto's van de maand februari

Pin
Send
Share
Send
Send