Reizen

Win een reis naar de Himalaya vanuit de hand van de Nissan X-Trail

Pin
Send
Share
Send
Send


Als je je een echte avonturier voelt of ervan droomt avontuur, dit is je kans. Het is tijd om je avontuurlijke geest los te laten en win een reis naar de Himalaya uit de hand van Nissan en het nieuwe, meer avontuurlijke model, de X-TRAIL. Nu heb je de mogelijkheid om ervoor te kiezen om een ​​fantastische reis naar de Himalaya vol avonturen te winnen. Het is heel gemakkelijk, durf je?
Nissan X-Trail

Tips om een ​​goede avonturier te zijn

Toegegeven, velen van ons hebben dat in gedachten film avonturiers zoals Indiana Jones, avonturiers voor onherbergzame uithoeken van Afrika zoals Richard F. Burton of de zuidpool expeditie van Ernest Shackleton. Maar om avontuurlijk te zijn, moet je een aantal regels en adviezen volgen, regels waarvan we kunnen leren en vooral genieten. Dit zijn de 10 regels en tips Nissan beveelt ons aan een geweldige avonturier te zijn.

Wat betekent avontuur voor Travel gratis?

De nieuwe Nissan X-Trail neemt je mee op avontuur

Wil je weten waarom de nieuwe Nissan X-Trail je meeneemt op avontuur? Laat me je lange tanden zetten en genieten van de volgende video en raad eens waarom.

Wat te zeggen als je het avontuur aangaat, kun je dat beschouw jezelf als sexy Hoe hoor je het Uit een recent onderzoek blijkt dat 79% van de ondervraagde volwassenen denkt dat avontuurlijk sexy en aantrekkelijk is. Bovendien denken ze zelf dat ze een gelukkiger en vooral gezonder leven leiden.

Het lijkt essentieel te zijn dat mensen een element van emotie in hun levensstijl opnemen, zegt hij Bastien Schupp, vice-president van Nissan Europe Marketing. Uiteindelijk is plezier de belangrijkste factor in avontuur, en dat zou de prioriteit moeten zijn bij het beslissen. De nieuwe Nissan X-Trail is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar avontuur en is ontworpen om dat nog steeds te doen gemakkelijker verkennen.

Win een reis naar de Himalaya!

Om deel te nemen aan deze wedstrijd moet je gewoon stuur een selfie via Twitter of Instagram van al je avonturen met de hashtag #XtrailAdventure. Dat als, Houd rekening met uw veiligheid. Niet voor het maken van de gekste selfie moet je een reis winnen :). Weet je niet wat een avontuurlijke selfie is? Hier zijn een paar gratis van Travel. Misschien geven ze je een idee.


#XtrailAdventure

Onthoud: Selfie van een avontuur + Twitter of Instagram + #XtrailAdventure


En gewoon door deel te nemen ontvang je je onderscheidende avonturier. Blijf op de hoogte als je hebt gewonnen! U kunt deelnemen tussen 8 en 30 september 2014. Schiet op en win een reis naar de Himalaya !!

Video: Win een reis naar Ladakh (Juni- 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send