Reizen

De beste foto's van de maand juli

Pin
Send
Share
Send
Send


Vandaag keren we terug met de beste foto's van de maand van juli Reis gratis, een selectie niet vanwege zijn schoonheid, maar voor de goede tijden waarin we daar hebben gewoond. Uit Spanje hebben we de Daimiel-tafels, Segovia en de Sierra de Guadarrama, met Pedriza als exponent van dit nieuwe nationale park. Uit de rest van de wereld Noord-Amerika, met Guanajuato in Mexicoen Alcatraz Island in de Verenigde Staten.


Collegiale Basiliek van Onze-Lieve-Vrouw van Guanajuato

Hier is een selectie van de foto's die u kunt zien tijdens de reizen van de maand juli.

De beste foto's van de maand juli

De tafels van Daimiel

Het ontbrak de laatste jaren aan water, maar dit jaar zijn ze uit hun as opgedoken. Stromend water in een van de klassieke nationale parken van Spanje.


Daimiel-tafels

Het beste van Guanajuato

Een van de mooiste steden in heel Mexico. Verrassing voor het nachtleven en de aantal kerken en monumenten die het heeft. Zoals op de volgende foto, zijn de kleuren van de huizen het ware kenmerk.


Guanajuato

Het nationale park Sierra de Guadarrama

Het is net Nationaal Park genoemd, de eerste in Madrid, hoewel verdiensten, landschappen en schoonheid al lang geleden hadden. Met bergen van meer dan 2.000 m is het een bergketen van contrasten. Hete zomers en echt koude winters. In de maand juli ligt er geen sneeuw, maar dit is een foto die je volgende winter kunt vinden.


Lozoya op de achtergrond

Ballon Segovia

Niet elke dag moet je een stad als die van Segovia in een ballon zien. Het perspectief is zo anders dat je denkt dat je een andere stad ziet. Vliegen over het Alcazar van Segovia is een van de beste uitzichten op de stad.


Alcazar de Segovia gezien vanaf de Globe

Alcatraz Island

Wie heeft een film gezien waar het eiland Alcatraz uitkomt? Zeker iedereen, vooral als je van films houdt met betrekking tot lekken of gevangenissen. Je bent er om in Hollywood te zijn, maar het waargebeurde verhaal achter deze gevangenis overschrijdt het nog steeds.


Juli maand

La Pedriza integraal

La Pedriza is een van de beste landschappen die we in het midden van Spanje kunnen zien. Daarin werden veel films opgenomen en tegenwoordig is het een van de wiegjes van wandelen en Spanje beklimmen.


La Pedriza integraal

De meeste foto's zijn gemaakt met een Canon 60D

Reisverzekering

Als u reist, raden wij u aan een reisverzekering af te sluiten. IATI biedt ons een aanbod voor volgers Reis gratis. Reizen stelt u niet vrij van een ongeval, een arts, een transfer of medicatie. Speel het niet. Controleer de reisverzekering door op de banner te klikken en je hebt een 5% in uw verzekering om gratis een reislezer te zijn. Klik hier voor meer informatie.

Pin
Send
Share
Send
Send