Reizen

Travelgenio. De vijf beste zonsondergangen

Pin
Send
Share
Send
Send


Er is geen gids die geen plaats of reis aangeeft zonder een spectaculaire schemering. Wanneer we reizen genieten we graag van beste zonsondergangen van elke plaats, om dat moment te beleven, om het in een foto te vereeuwigen. Of het nu de kleuren zijn of de zon zien verdwijnen, de zonsondergangen blijven altijd als een grote Ik herinner het me in ons leven. Ik weet niet wat ze hebben, maar ze houden altijd goede tijden.


De beste zonsondergangen

De vijf beste zonsondergangen

We hebben deze vijf zonsondergangen om twee redenen geselecteerd. De eerste is voor het moment, omdat ze iets heel persoonlijks voor ons betekenen, en de tweede door hun kleuren, want zonder hen zouden ze de genade van alles verliezen speciaal moment.

1. Zet Kilimanjaro, Tanzania op

ElMonte Kilimanjaro is een van de meest magische plekken op deze planeet. We praten over de hoogste piek in Afrika, de bakermat van de beschaving. Met de zijne meer dan 5.800 meter De wolken kunnen hun top niet altijd bedekken. In ruil daarvoor creëren ze een kunstmatige zee van wolken die de kleuren van de wanden van de mixen gletsjers, het vulkanische gesteente en zand dat vrijkomt door de weinige onverschrokken die zijn top bereiken.


Kilimanjaro

2. De stranden van San Juan del Sur, Nicaragua

Aan de kust van de Nicaraguaanse Stille Oceaan hebben we een van de meest spectaculaire stranden in Nicaragua, Coco Beach. Het is een van die stranden paradijselijke, met koperkleurig en praktisch maagdelijk zand. In de zonsondergangen van Playa Coco vallen de golven soepel op de kust met tientallen meters, waardoor ze slechts enkele centimeters diep achterblijven om een ​​spectaculaire weerspiegeling van de zon te creëren.


Coco Beach

3. Het eiland Ibiza, Spanje

Uit Spanje hebben we Ibiza gekozen met een winterzon, wanneer de stranden verlaten zijn en de charmes vrijgemaakt van toeristen. Ze zeggen dat in Comta Creek is de beste zonsondergang op het hele eiland, vind je niet?


Comta Creek

4. De Grand Canyon van Colorado, Verenigde Staten

Ze zeggen dat het een van de is meest magische plaatsen van deze planeet Anderen zeggen dat er geen beter voorbeeld van de natuur is dan de Colorado Canyon zelf. Ongeacht het gezichtspunt dat u kiest, wordt u geconfronteerd met een van de beste zonsondergang vanVerenigde Staten, vóór een unieke plaats, een plaats gecreëerd door de goden.


Grand Canyon

5. De Wadi Rum-woestijn, Jordanië

Er is geen woestijn die zulke momenten oproepthistorisch en romantisch zoals de woestijn van de Wadi Rum. De schoonheid en het magnetisme dat deze plek uitstraalt, zijn uniek, niet alleen omdat het een van de beste zonsondergangen is, maar vanwege de set kleuren die zandsteen speelt en die mollen graniet, iets onbeschrijflijks, iets bijna titanisch.


Wadi Rum

Hoe naar deze plaatsen te reizen?

Elk van deze plaatsen kan duizenden kilometers uit elkaar liggen, maar als je wilt reizen, heb je misschien de hulp van een solvabel bedrijf nodig om kaartjes voor je volgende bestemming te kopen. Een zonsopgang of een goede zonsondergang is immers onbetaalbaar. We raden u aan TravelGenio te bezoeken en de tarieven te vergelijken. U zult het ons vertellen.

Video: Trick from Travelgenio to rip off customers (Juni- 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send