Reizen

De beste fotografie-accessoires voor op reis

Pin
Send
Share
Send
Send


Wanneer u reist de fotografie accessoires Reizen is de sleutel tot een goed geheugen. Zonder een goede video of een goede foto kan het rendement veel veranderen. En toch, als je niet het juiste materiaal bij je hebt, kun je er een hekel aan hebben. Van een fatsoenlijke camera, een rugzak die bestand is tegen auto's en karren, accessoires die het transport veel comfortabeler maken en kleine dingen die een klein moment beïnvloeden, zoals het blauw van een lucht die een goede polarisator biedt.


Javier in de Pyreneeën

De beste fotografie-accessoires voor op reis

Voordat we naar de basisaccessoires gaan kijken, is het eerste dat we moeten zeggen dat we voornamelijk op ons hebben vertrouwd fotografie accessoires voor camera's van het type DSLR. Hoewel er tegenwoordig kleine camera's mee zijn verwisselbare micro 4/3 lenzen van uitstekende kwaliteit, we zijn blijven wedden op de accessoires en apparatuur die de beste kwaliteit blijven leveren. Trouwens, de accessoires die we voorstellen Ze zijn niet de duurste, veel minder, zijn de basis om te beginnen, hoewel er anderen zijn die wat meer filmen vereisen.

Hier is onze selectie van de beste fotografie-accessoires die Reis gratis voor gebruik tijdens uw reizen, met ons advies en de reden voor elk.

Een goede camera voor beginners

Wij zijn canon en anderen besluiten te zijn Nikon, het maakt niet uit, hoe belangrijk dat je, zodra je deze beslissing hebt genomen, begint te genieten van de voordelen van digitale fotografie. Wij zijn Canon en Nikon, dingen van het lot. Miguel is Nikonista en ik kanionist, maar terwijl ik schrijf, raden we aan om te beginnen met de nieuwe 700D. Trouwens, neem betere video op dan de Nikon :).

In mijn geval heb ik momenteel de60D, maar een 700D starten is helemaal niet slecht.

Canon 700D 18 megapixel met 18-55 mm lens


Canon 700 D

Een actiecamera zoals de GoPro

Denk je dat je zo'n camera nodig hebt? Ik dacht pas toen ik het helaas kocht. Zonder twijfel de beste aankoop. De hoek die het heeft is ongelooflijk en apart, het weegt weinig en je kunt het overal mee naartoe nemen, zelfs onder water. Het is duidelijk dat de GoPro heeft een trend gecreëerd.

Trouwens, als je allerlei accessoires voor deze camera wilt zien, bekijk dan ons artikel over de GoPro.

GoPro HERO 3+ Silver Edition


GoPro Silver Edition

Off-road doelstelling

Toegegeven, het zijn niet de doelstellingen die meer kwaliteit geven, maar met hen zorg je ervoor dat je dat bent beschikbaar voor elk type moment. Je bent het waard voor Unafari om door de stad te gaan. Het beste is geldig voor alle scenario's en u hoeft uw doelstelling niet te wijzigen. Het ergste, je verliest wat kwaliteit, maar kwaliteit omdat alles wordt betaald.

de bruin beest Het is deze nieuwe Tamron.

Tamron AF 16-300 mm voor Canon


Tamron 16 - 300

Groothoeklens

Als je gepassioneerd bent over de meest artistieke fotografie, meest originele composities of eenvoudig, dat een imposante kerk of kathedraal je foto binnenkomt, je hebt een groothoek nodig. Voor kwaliteit en prijs is dit sigma, de favoriet van veel reizigers.

Sigma 10-20 voor Canon


Sigma 10 - 20 mm

De camerarugzak

Er zijn veel soorten rugzakken voor de camera, vooral als je een DSLR-type hebt. Maar na een paar te hebben gewed, wedden we op een voor deafwerking kwaliteit en voor zijn grootte. Voor mij is het belangrijk dat de rugzak aan het volgende voldoet:

  • Dat staat toe neem de camera vanaf de zijkant En wat is beter, je rugzak niet uit te doen zodat je snel je camera kunt verwijderen.
  • Je moet een ruimte hebben die groot genoeg is om kleding, boeken of wat dan ook op te slaan
  • Als je het kunt gebruiken voor bergtochten en meenemen waterlaag.
  • Redelijke omvang, niet meer of minder. Als u slechts één camera en één lens draagt, koop dan geen "tank".
  • Laat het zo zijn comfortabel en praktischen als het kan, is het meer gebruik waard.
  • Het gewicht moet het minimum wegen.

Lowepro Photo Sport 200 AW-rugzak


Lowepro Photo Sport 200 AW

Uitbreidbare ondersteuning

Heb een GoPro of compactcamera, een van de beste fotografie-accessoires is deuitschuifbaar statief. Als u het niet hebt, vergeet dan om luchtopnamen te maken en selfies. Deze standaard is ideaal voor het opnemen van uzelf terwijl u voor de camera praat terwijl u loopt.

Uitschuifbare standaard + statiefbasis


Monopod of uitschuifbare arm

DSLR camera rugzakhouder

Stukje uitvinding!. Eindelijk deze ondersteuning, ik ben er dol op! Voor mij een van de beste bestaande fotografie-accessoires. Het is ideaal voor activiteiten zoals wandelen. In plaats van de camera te dragen door te stoten of in uw rugzak te zitten, is deze aan uw borst bevestigd, zodat u er gemakkelijk bij kunt.

Piekontwerp - Ondersteuning om de camera in de handgreep van de rugzak te verankeren


Fotografie accessoires

Een foto is een andere met een goede polarisator

De weerspiegeling van een meer of een trieste hemel kan dramatisch veranderen met een polarisator. Wanneer je een ziet lucht live op een foto Het is meestal voor het gebruik van een polarisator. Wil je foto's met de hemel "Simpsons", dan heb je een polarisator nodig.

Hoya Pro1 Digital - Circulair polarisatiefilter


Voorbeeld van wat een circulaire polarisator doet

Waterdichte tas voor DSLR

Soms kun je zo'n douche laten vallen dat het het beste is om je camera goed te beschermen. In gebieden zoals Azië of Zuid-Amerika de regenseizoen noch vergeeft de luchtvochtigheid, dus het is beter om de camera goed bedekt te houden. Bovendien helpen dit soort fotografie-accessoires je in die dagen van onophoudelijke regen niet om de camera in het hotel te laten en dus met haar uit te gaan.

Waterdichte onderwatertas voor DSLR


Waterdichte tas

Draagbare harde schijf

Veiligheid staat voorop en het is altijd beter om een ​​kopie van de foto's op een ander medium, zoals een draagbare harde schijf, mee te nemen. Tijdens een reis is alles mogelijk, dus zorg ervoor dat je foto's op de juiste plek staan.

1 TB USB 3.0 externe harde schijf


Draagbare harde schijf

Eén nee, minstens twee kaarten

Het is altijd beter om meer dan één geheugenkaart te dragen. Omdat ze een snel toegankelijk geheugen zijn, kunnen ze beschadigd raken of erger worden, ze raken vol en je kunt niet meer foto's maken. Bovendien wegen ze niet en hebben ze hun prijs veel verlaagd. Serieus, denk er niet eens aan, koop er nog een.

Zorg er trouwens voor dat ze van klasse 10 zijn, want als je video opneemt, moet je heel snel kunnen schrijven.

Ultrasnelle 64 GB flash-geheugenkaart


64 GB SD-kaart

Afgezien van deze accessoires is het altijd raadzaam om er meerdere mee te nemen camerabatterij, omdat u met bijna geen elektriciteit op plaatsen kunt reizen. In de bergen kunt u bijvoorbeeld meerdere dagen oversteken, zonder licht, zodat een extra batterij nooit pijn doet.

Er is toch meer basis fotografie-accessoires voor op reis, maar we laten dit aan u over om ons degene voor te stellen die u het handigst vindt. Durf jij dat?

Video: Filmen op Reis. Welke camera en accessoires neem je mee? de Videomakers (Juni- 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send