Reizen

Een OneTwoTrip-ervaring beleven

Pin
Send
Share
Send
Send


Aangezien er websites zijn zoalsOneTwoTrip Zoeken naar vluchten of accommodatie is geen hoofdpijn meer. OneTwoTrip is een vergelijken die zoekt en opslaat beste prijzen van meer dan 500 luchtvaartmaatschappijen die u de beste kortingen bieden zonder van pagina naar pagina te hoeven gaan. Wil je de weten OneTwoTrip-ervaring?.

Hoe het werkt

De bediening is het eenvoudigst. Om een ​​vlucht te zoeken, hoeft u alleen maar de herkomst en bestemming aan te geven en de datums waarop u wilt vliegen. De interface, overigens erg visueel, zoekt naar de beste kortingen en vluchten met lagere prijzen, ze te laten zien in een soort "paneel" met verschillende "post-it" zeer opvallend.


OneTwoTrip

Trouwens, als je de mogelijkheid hebt om een ​​dag ervoor of erna te vliegen, kun je de beste combinaties een paar dagen ervoor en een paar dagen later snel vinden.

Kijken naar hotel reserveringen, OneTwoTrip heeft een samenwerking met Boeking waardoor u lid wordt van de 4% van de waarde van boeking naar uw puntenaccount.

Welke voordelen krijg je?

De beste manier om een ​​comparator zoals OneTwoTrip te gebruiken door te registreren, want vanaf dat moment zul je beginnen punten verdienen en ontvang de volgende voordelen:

  • Bij elke aankoop voegt u extra punten toe van 1% van de prijswaarde.
  • 4% van de waarde van elke boeking op Boeking wordt toegevoegd aan uw puntenaccount.
  • Als je je vrienden uitnodigt, verdien je 25 punten, wat overeenkomt met € 25.

Daarom verdien je tijdens het reizen punten, zowel van vluchten als van hotels, om vervolgens gratis te kunnen reizen. Heb je geen zin om een ​​OneTwoTrip-ervaring te beleven?

Reisverzekering

Als u reist, raden wij u aan een reisverzekering af te sluiten. IATI biedt ons een aanbod voor volgers Reis gratis. Reizen stelt u niet vrij van een ongeval, een arts, een transfer of medicatie. Speel het niet. Sluit een reisverzekering af door op de banner te klikken en je hebt een 5% in uw verzekering om gratis een reislezer te zijn. Klik hier voor meer informatie.

Video: OneTwoTrip! Life Or Dream Sri Lanka (Juni- 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send