Reizen

Op weg door Spanje. Wil je de baan van je leven krijgen?

Pin
Send
Share
Send
Send


Stel je voor dat je een jaar lang de baan van je dromen hebt. Dat naast het hebben van een goed salaris, u kunt gratis reizen. Dat je belangrijkste functie is om te reizen, vertel wat je doet. Heb je er zin in?

Het werk van je leven bestaat niet, maar je kunt het maken. Dit is het motto vanPioniers van Expedia, een Europees project waaraan 6 landen zullen deelnemen, waaronder Spanje. Om je een idee te geven, ben je op zoek naar iemand zoals jij, die een jaar lang zal worden aangenomen om door Spanje te reizen door de route te markeren en hun verhalen te delen in een blog en in de sociale netwerken.

Je hoeft geen reisblogger te zijn, ongeacht de leeftijd, nou ja, je moet tenminste 18 zijn, dat moet je wel hou van reizen en natuurlijk weten Spanje.

Trouwens, als je geen ervaring in het netwerk hebt, maakt het niet uit, ze trainen je niet minder dan op het hoofdkantoor van Expedia in Londen over sociale netwerken, blogs, etc. Ook tijdens de reis krijgt u de steun van een Community Manager.

Je stelt jezelf misschien de vraag dat reizen cool is, maar als je geen dagen vrij hebt, ben je te moe. Expedia de gekozen kandidaat geeft, zoals bij elke taak, meer 2 vrije dagen per week 25 dagen vrij tijdens de levensduur van het project. Stel je voor, ik denk er zelfs over na ...


Pioneer Expedia

Als u zich zorgen maakt over hetzelfde reizen, zijn ze niet slecht als uw partner met u reist, maar u moet wel de kosten betalen, omdat het inhuren slechts voor één persoon is.

Vooruitkijkend naar de loon Hoewel het je voor de huidige tijd surrealistisch lijkt, is het niets minder dan € 100.000 bruto, ja, zoals je het hoort. Met dit salaris kun je de beste hotels in Spanje, de goedkoopste opties of bezoek de meest afgelegen, originele of traditionele plaatsen. U beslist hoe u uw werkuren verdeelt.

Eindelijk als u hiervoor wilt kiezen functie Vergeet niet dat als u geen gepassioneerde of actieve persoon bent, uw aanvraag niet wordt gepresenteerd. Een jaar reizen moet je voelen en er wordt gevraagd om het te bewijzen. Durf jij dat?

Om te solliciteren moet je enpioneer.expedia.es/formulario invoeren en een Video van 90 seconden leg uit waarom je de juiste persoon bent voor de functie.

Video: 'Ik moet 20 euro aan mijn kind vragen om boodschappen te doen' - RTL NIEUWS (Juni- 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send