Reizen

#MadTB, de Travel Bloggers Association van Madrid is geboren

Pin
Send
Share
Send
Send


De tijd is eindelijk gekomen, de reisblogs van Madrid bundelen hun krachten om de eerste vereniging van de hoofdstad te creëren, een vereniging die het toerisme wil stimuleren, een groot aantal plaatsen bekend wil maken en vooral activiteiten tussen partners en VVV-kantoren wil promoten , media en bureaus die gespecialiseerd zijn in de sector.


Zoals het moet zijn, alles geven! MadTB in de Manzanares

Het is niet verwonderlijk dat reisbloggers langzaam de woordvoerders en opiniemakers zijn van een sector die net zo belangrijk is als toerisme. Elke dag zijn er meer middelen die reizen gemakkelijker maken en vooral veel dichterbij. Er is geen dag zonder duizenden toe te voegen nieuwe activiteiten, accommodatie en recreatieve mogelijkheden. Maar in zo'n rijk universum van aanbod, bloggers en verenigingen zoals #MadTB Ze kunnen antwoorden en meningen geven die volledig onafhankelijk zijn van deze oneindige mogelijkheden van toerisme.

Inpakken lijkt misschien eenvoudig, maar vandaag worden we overspoeld met advertenties en promoties van ongelooflijke plaatsen of stranden die in je dromen zijn verschenen, bloggers, een echt onafhankelijk medium, kunnen je ogen openen en je laten zien vanaf de oogpunt van de reiziger Echt zoals die ongelooflijke plek is en je een droom te presenteren in een nachtmerrie of gewoon een niet-gepubliceerde of onbekende plek in iets dat je van je onafscheidelijke bureaustoel haalt om je koffer mee te nemen.


MadTB-vergadering

Beginnend met wortels of stichtingen zoals deze, de vereniging van reisbloggers in Madrid#MadTB Het wil profiteren van het marketingpotentieel van bloggers door de brede verspreiding ervan op de pagina's en sociale netwerken. Meer en meer mensen hebben vertrouwen in de impact van deze nieuwe manier om zichzelf te laten horen dat het bovendien in de loop van de tijd sterk buiten het bereik van een gedrukt artikel of tijdig nieuws op de radio blijft.

Ten slotte, als u een reisblogger bent en met de bedoeling dit beroep sterker en sterker te kunnen maken, zullen workshops en trainingsactiviteiten worden gegeven onder de medewerkers SEO, WordPress, fotografie of video. Het zal ongetwijfeld een geweldige stimulans zijn voor diegenen onder ons die in Madrid wonen, het hoofdkantoor van de vereniging en vooral voor alle volgers van bloggers die actief deelnemen aan dit project.


MadTB in de Manzanares

Pin
Send
Share
Send
Send