Reizen

Autoverhuur in Las Vegas (Ervaring en prijzen)

Pin
Send
Share
Send
Send


Alle reis naarLas Vegas Het gaat gepaard met een lange vakantie waar je een niet kon missenautoverhuur om de vele nationale parken eromheen te bezoeken. Ongelofelijke plaatsen zoals Mount Valley, Zion National Park, de Colorado Canyon of Bryce Canyon. Om ze te bereiken hebben we een auto nodig en daarin zullen we een groot deel van de reis doorbrengen vanwege de grote afstanden die we moeten afleggen. Het is ook een van de grootste uitbetalingen van onze reis en daarom moeten we met vergrootglas kijken waar we een huurauto kunnen huren in Las Vegas.


Autoverhuur in Las Vegas

Autoverhuur in Las Vegas

Elk jaar moet ik om heel andere redenen bezoekenLas Vegas. Soms voor plezier en meer voor werk. Eenmaal daar en wetende dat ik in de stad maximaal een paar dagen zal doorbrengen, ben ik altijd op zoek naar een huurauto in Las Vegas om me rond de ongelooflijke plaatsen te verplaatsen die een paar uur rijden over de weg zijn.


The Mirage and the Venetian

Het grappige is dat ik uiteindelijk niet elk jaar de auto bij hetzelfde bedrijf huur, maar het is waar dat ik bijna altijd in een selecte groep bedrijven ga werken voor prijskwesties, waarbij ik altijd bepaalde bedrijven negeer waarvan de prijzen altijd duurder zijn. Meestal zijn Sixt (de beste auto's), Budget, National Rent a Car en Alamo mijn uitverkorenen, die misschien de meest aangepaste prijzen hebben.

Waar een auto te huren in Las Vegas

We kunnen auto's huren in de meeste hotels en in het verhuurcentrum van de Internationale luchthaven Las Vegas (McCarran). Via internet kunnen we het afhaalpunt en de bezorgingsoptie op elk van deze sites kiezen, wat erg comfortabel is, vooral als we in een hotel in het stadscentrum verblijven.


Autoverhuur in Las Vegas

De meest voorkomende site is om het te huren op de luchthaven, omdat je niet altijd van plan bent om te overnachten in Las Vegas. Bovendien plaatsen de meeste internetsites u als het enige verzamelpunt voor de luchthaven of enkele specifieke kantoren in de stad. Het luchthavenkantoor bevindt zich specifiek daarbuiten en wordt gedwongen om een gratis pendeldienst om ons hierheen te brengen, gelegen op 10 minuten van de hoofdterminal. Er zijn de meeste verhuurkantoren van de belangrijkste merken, behalve Sixt, dat zich in een ander gebouw tegenover het gebouw bevindt.

Hoe de goedkoopste autoverhuur in Las Vegas te vinden

De eerste fundamentele regel is niet om de auto in het hotel te huren, omdat ze altijd duurder zijn en er een grote commissie voor de boeg is. Soms leidt de haast ons naar deze fout, vooral als ons hotel ver van het verhuurcentrum van de is McCarran luchthaven. Toch is het zeker de moeite waard om een ​​taxi of Uber te nemen, meestal een bedrag betalen tussen 15 en 20$ die we later zullen afschrijven na het huren van een auto enkele dagen.


Autoverhuur in Las Vegas

Een ander belangrijk detail is om van tevoren te reserveren. Las Vegas is een gigantische toeristische bestemming, waar dagelijks duizenden toeristen aankomen met het idee om een ​​te huren spierauto Amerikaan. Daarom is het ideaal check online de kosten die elk van de verhuurbedrijven heeft en de reservering zo snel mogelijk maken. Om ons echter niet te verrassen met prijzen, raad ik aan dat de huurovereenkomst het volgende omvat:

  • Onbeperkte kilometers: de afstanden zijn enorm, vooral als je Mount Valley of de Colorado Canyon wilt bezoeken.
  • Basis verzekering: Gewoonlijk rijdt u in dit deel van de Verenigde Staten goed, er zijn meestal geen ongelukken en diefstallen komen niet te vaak voor. Standaardverzekering zou meer dan genoeg zijn met de gedeeltelijke aanvaringsdekking (CDW).
  • Volle tank: Deze optie kan een kleine kost toevoegen aan de huur, maar naar mijn mening is het de moeite waard. Het geeft je de mogelijkheid om de auto met een lege tank in te leveren zonder een last-minute tankstation te vinden.
  • Tweede bestuurder: Controleer of de tweede bestuurder geen kosten heeft. Dit moet meer dan 21 jaar zijn, net als de hoofdbestuurder.
  • Een cabriolet?: Heel cool maar onpraktisch. Als u met twee personen reist met veel bagage, is er geen andere keuze dan de bagage op de achterbank achter te laten. Een goede plek voor elke worst om iets te zien om te stelen. Als het drie mensen is, denk er niet eens aan. In mijn geval heb ik het meerdere keren gehuurd omdat ik er dol op ben en omdat ik alleen reisde.

De waarheid is dat van bedrijf naar bedrijf gaan een blikje is en soms hebben we niet alleen de beste prijs gevonden. Daarom maken we meestal gebruik van gespecialiseerde zoekmachines zoals RentalCars, die al die taak uitvoeren op zoek naar het goedkoopste tarief en hoger met kortingen.


Voor een gemiddelde huurperiode van 15 dagen zijn dit bijvoorbeeld enkele goedkope prijzen die we kunnen vinden:

  • Kleine auto (klasse A): 629€ in Alamo.
  • Middelgrote / grote auto (Klasse C): 674€ in Alamo.
  • Cabrio: 1052€ in National.
  • Ford Mustang cabriolet: 1211€ in Alamo.

Door het te boeken bij RentalCars garanderen we een snelle reservering met de beste prijs. U zult zeker vragen om onze creditcard om de reservering te maken, iets dat in sommige verhuurbedrijven er niet om zal vragen. Maar als we teruggaan in de reservering kunnen we deze zonder problemen annuleren.

Wat als ik een puntenkaart krijg?

Er zijn veel bedrijven die het hebben en de waarheid die zijn voordelen heeft. De eerste is kortingen en de andere, niet in de laatste plaats, is dat je vergeet te wachten en je de auto rechtstreeks naar de parkeerplaats kunt ophalen, zonder door het raam te hoeven gaan.

Kunnen we de auto op een andere plaats inleveren?

Natuurlijk Iets heel gebruikelijks is om de huurauto in Las Vegas te boeken en in San Francisco of Los Angeles in te leveren. Dit is heel gebruikelijk, want als iemand de auto ophaalt in Las Vegas, zijn er veel kentekenplaten Californië en niet van Nevada. Hoewel het waar is dat de politie soms meer naar kentekenplaten van andere staten kijkt en in een zeldzame gelegenheid zullen ze om de papieren van het voertuig vragen.

Deze optie heeft mogelijk een kleine toeslag.


Autoverhuur in Las Vegas

En als er geen auto's zijn zoals degene die we kiezen?

Geen probleem, het overkomt mij 1 op 5 keer. Ze zullen altijd auto's hebben en volgens de wet zullen ze je een auto van de volgende categorie geven die je hebt gereserveerd. Nooit inferieur.

Heb ik de internationale kaart nodig?

In theorie niet en in feite hebben ze me nooit gevraagd. Zowel in de verhuurkantoren, als voor de politie die me verschillende keren heeft tegengehouden, prima voor te hard rijden. Toch draag ik hem altijd voor het geval dat de vliegen en rustiger aanvoelen.


Video: Ford Mustang Convertible 2016 - ALAMO Car Rental Los Angeles LAX review (Juni- 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send