Reizen

De beste foto's van de maand januari - 2014

Pin
Send
Share
Send
Send


De beste foto's van de maand januari. Zoals elke maand keren we terug om een ​​kort overzicht te maken met een selectie van foto's van vorige maand. Het laat zien dat we in de winter zijn vanwege het aantal foto's dat we met sneeuw of met een winteraspect publiceren. We hebben twee belangrijke routes door het centrale systeem gehad met indrukwekkende panoramische uitzichten, zoals de Pico del Lobo en de majestueuzePeñalara. Bovendien, al in de Pyreneeën een van de mooiste valleien in Spanje, de Aran Valley.

Als we Spanje verlaten, bezoeken we het raadselachtigeClonmacnoise klooster in Ierland We hebben nog veel te vertellen over dit kleurrijke land.

We hebben het ons weer herinnerd Myanmarmet een fietsroute rond het prachtige Inlemeer. Verder naar het zuiden, in onze antipoden, een van onze reizen afgelopen zomer, Nieuw Zeeland, met een van de beste gletsjers op het zuidelijk halfrond.

We hopen dat je geniet van een selectie van de foto's die je kunt zien tijdens de reizen van de maand januari.

Wandelen. Ascension naar Pico del Lobo

Niet ver van de Segovia Riaza wordt een klein stuwmeer of ponton genoemdRiofrio-reservoir, een van de meerdere punten om te stijgen naar de hoogste berg in deBergketen Ayllón, de Pico del Lobo, met 2.274 m hoog en gelegen in de provincie Guadalajara.


Cruze weg
Pico del Lobo

Ierland. Clonmacnoise klooster

Halverwege Galway, vertrekkend vanuit Dublin, is hetClonmacnoise klooster. Een plaats die betere tijden heeft geleefd maar op zijn beurt een speciale charme heeft behouden. Een wandeling door de ontelbare Keltische kruisingen en dromen over wat ooit deze plek was, wordt een essentiële stop op elke reis naarIerland.


Clonmacnoise klooster

Myanmar. Fietsroute op Inle Lake

We laten de bruisende steigers achter die vertrekken naar Inle LakeNyaungshwe. Velen zeggen dat de enige optie om het meer te zien is om een ​​van die grote schepen te nemen die ten zuiden van het meer vertrekken. Maar als je minder toeristische plekken wilt bezoeken, dorpen die in de bergen zijn geboren en aan de oever van het meer eindigen of gewoon in een verborgen klooster of in een wijnmakerij van twijfelachtige kwaliteit willen belanden, is de enige optie om een ​​route te maken infiets.


Inlemeer
Nyaungshwe, Inlemeer

Guadarrama. Peñalara van de boerderij

De nieuw benoemdeNationaal park Guadarrama Het bevat tal van wandelpaden waaronder de klim naarPeñalara, de hoogste piek in de Sierra met2429m van hoogte. De meeste vertrekken uit de Gemeenschap van Madrid, met name uit deCotos-poort, dankzij de lage fysieke en technische moeilijkheid. Vandaag hebben we besloten om je de ervaring van het Segoviaanse gezicht te vertellen, met iets meer van een fysieke vereiste dan de vorige, maar met hetzelfde gebrek op technisch niveau.


Risco de los Claveles - Peñalara

Pyreneeën. Route door de dorpen van de Aran-vallei

Niet elke dag hebben we de mogelijkheid om een ​​van de meest spectaculaire valleien van de te bezoekenPyreneeën, de Aran-vallei. Een plek die je de mogelijkheid geeft om te skiën, om routes van te makenwandelen, via ferrata, gastronomische routes of bezoek een gevarieerd artistiek erfgoed van elegantie en soberheid waar architectuur opvaltRomaansen Gothic.Dit is de Aran-vallei, en we vertellen je welke dorpen je moet bezoeken langs deze unieke vallei.


Unha, kerk van Santa Eulalia
arties

Nieuw Zeeland De spectaculaire Fox Glacier

Het Zuidereiland vanNieuw Zeeland het is een land van grote bergen met grote gletsjerextensies waaronder hetFox Glacier. Het is misschien minder bezocht dan je buurmanFranz Josef-gletsjer, maar als u een paar uur hebt, kunt u beide op één dag bezoeken, met de verrassing dat Fox Glacier het beste uitzicht heeft.


Fox Glacier - Nieuw-Zeeland

 

Pin
Send
Share
Send
Send