Reizen

Wat te zien in Washington DC op één dag (excursie vanuit NY)

Pin
Send
Share
Send
Send


Op een van onze laatste reizen naarNew YorkWe besloten om anderhalve dag te houden om de hoofdstad van de Verenigde Staten te bezoeken. Met zo weinig tijd om te bepalen wat te zien in Washington DC Ik wilde het snel bezoeken, maar zonder de belangrijkste bezienswaardigheden te missen vanwege een gebrek aan dagen. Toch werd het doel bereikt en kregen we een goed idee van wat Washington DC te bieden had, wetende dat we vroeg of laat zouden kunnen terugkeren.


Wat te zien in Washington DC

Wat te zien in Washington DC binnen 24 uur

Vaak vragen we ons af waarom we dingen zo snel en snel bezoeken, omdat ze vaak slecht eindigen. metWashington DC Het was niet het geval en zelfs als het zo was, zou ik er niet om hebben gegeven. Ik wilde de stad bezoeken, maar het was geen bestemming waar ik vroeg of laat aan dacht terug te keren, daarom was het nu of nooit. Met dit alles ging ik op zoek naar informatie om naar Washington DC te gaan, vroeg in de ochtend aan te komen en de volgende dag rond lunchtijd terug te keren, iets meer dan 24 uur.


Wat te zien in Washington DC

Om te beginnen moeten we Washington DC niet verwarren metWashington. Het zijn twee totaal verschillende plaatsen en bevinden zich aan elk uiteinde van de Verenigde Staten. Washington DC is de hoofdstad van het land en Washington is als zodanig een staat in het noorden van de westkust van de Verenigde Staten, dus duizenden kilometers verderop. Bovendien is Washington DC niet alleen een geweldige stad, het is ook een staat in het land, hoewel het lijkt dat het van de staat is Maryland. Zijn speciale status verklaart hem hiervan onafhankelijk.

Hoe vanuit New York naar Washington DC te komen

Dit is de hoofdvraag die we onszelf moeten stellen om het bezoek aan Washington DC af te sluiten. Het eerste en ik veronderstel dat de meeste mensen het met me eens zijn, is dat we de huurauto moeten weggooien, tenzij we denken aan langer blijven en andere gebieden bezoeken, zoals Baltimore of Philadelphia. Een andere optie die ik niet overwoog was het vliegtuig vanwege de kosten, maar er waren veel opties. Tussen de reizen naar de luchthaven en de eerder genoemde heb ik het eerst weggegooid.


Wat te zien in Washington DC

Ten slotte legde ik de twee opties op mijn tafel, de bus en de trein.

  • bus: Ze vertrekken vanuit Manhattan, heel dicht bij de Madison Square Garden, plaats waar tickets worden gekocht. Er zijn verschillende opties, maar zonder twijfel de goedkoopste Megabus. Nieuwe bussen, met internettoegang en weinig tussenstops. De bussen vertrekken vanaf de34th St b / t 11th Ave met 12th Av, een beetje verder van waar tickets worden gekocht. In ons geval twee kaartjes retour (4: 30 uur) kostte ons $ 72 ($ 31 persoon). Onze gekozen optie.
  • trein: Een andere interessante optie was de trein voor zijn comfort. Het bedrijf dat het exploiteert is Amtrak, en het zijn niet bepaald hogesnelheidstreinen. Ze komen slechts 1 uur voor de bussen aan en de kosten zijn sindsdien veel hoger 196$ hierna. weggegooid.

Zie tour naar Washington vanuit NY

Wat te zien in Washington DC

Ik vind het belangrijk om te zeggen dat onze reis naar Washington DC was ging door water. Dit beperkte onze beweging en bij vele gelegenheden moesten we een bar vinden om een ​​kopje koffie te drinken en te wachten tot de stortbui zou eindigen. Voor de rest verliep alles perfect, wat we gepland hadden te bezoeken, Capitol inclusief die voorafgaande reservering vereist.


Wat te zien in Washington DC

Vanuit New York namen we een bus naar Washington DC die rond 14.30 uur op het station aankwam Union Station 30 minuten te laat. Vandaar gingen we naar het hotel om onze koffers achter te laten en bijna zonder te eten begonnen we de stad te bezoeken, de tijd en het licht drongen aan. Onze missie was om een ​​groot aantal monumenten te bezoeken met een gemeenschappelijk thema, de geschiedenis van de Verenigde Staten en de hoge dosis patriottisme, dit is Washington DC.

Vervolgens geef ik commentaar op de plaatsen die we hebben bezocht in chronologische volgorde en niet op relevantie.

1 Het witte huis

Het is grappig dat een van de dingen die we het meest wilden zien, de was Witte huis. Amerikaanse cinema heeft onze huizen overspoeld en dit maakt ons op veel plaatsen in dit land heel vertrouwd. Dit hoeft niet te worden gepresenteerd en het is bekend dat het de thuisbasis is van de machtigste man in de Verenigde Staten en waarschijnlijk de wereld, de president.


Wat te zien in Washington DC

Omdat ons hotel heel dicht bij de 16e St NW lag, was het voldoende om het naar het zuiden te nemen totdat je de slag ging Witte huis. Altijd druk met mensen en wraakzuchtige spandoeken. Hier is het nemen van een foto een onmogelijke taak, het is het beste idee om naar de andere kant van het gebouw te lopen waar menselijke jauría's niet zijn geweest en gaan de camera's niet hinderen.


Wat te zien in Washington DC

2 Washington Monument

We vervolgen onze wandeling en steken een park over genaamd De ellips waar een honkbalveld is en een redelijk beroemde boom genaamd 'Nationale kerstboom“, Maar ik veronderstel dat het de aandacht zal trekken met Kerstmis, omdat het in oktober nog een boom is.

Verderop aan de andere kant van de Constitution Ave staat NW deWashington Monument, een obelisk van gigantische proporties die op veel plaatsen in de stad te zien is.


Wat te zien in Washington DC - Wolken op het monument van Washington

Het was precies op dit moment dat het zwaar begon te regenen en gewapend met onze paraplu's vervolgden we onze weg. Water was onvermijdelijk en omdat de volgende te bezoeken monumenten zich in parken bevonden, was het onmogelijk om een ​​schuilplaats te vinden.

3 gedenkteken uit de Tweede Wereldoorlog

Van het Washington Monument en achterlatend het silhouet van een Capitol in werken liepen we naar de Monument Tweede Wereldoorlog, gelegen aan het begin vanLincoln Memorial reflecterende zwembad, een van de beroemdste kunstmatige meren van het land.


Wat te zien in Washington DC

Dit zou niet het enige monument zijn voor een oorlog in het park waaraan de Verenigde Staten deelnemen. In feite is het zeer waarschijnlijk dat ze allemaal vertegenwoordigd zijn, de belangrijkste zijn de twee wereldoorlogen en de oorlog in Vietnam.

4  De drie soldaten

Vertrek voorlopigLincoln Memorial reflecterende zwembad aan onze linkerkant gingen we naar het standbeeld van de drie soldaten of de drie soldaten. Gemaakt in brons herdenkt de strijd van Amerikaanse soldaten in de oorlog in Vietnam.


Wat te zien in Washington DC

5  Vietnam Veterans Memorial

Niet ver van het standbeeld van de drie soldaten is het Vietnam Veterans Memorial. Een muur vereeuwigd in honderden films waarin alle gedode soldaten worden gevonden.


Wat te zien in Washington DC

6  Lincoln Memorial reflecterende zwembad

Plots viel de nacht, het was al 19.00 uur, maar de regen achtervolgde ons tenminste. Duisternis was geen belemmering om door te lopen, integendeel. Het is de beste tijd om van te genietenLincoln Memorial reflecterende zwembad met het Washington Monument weerspiegeld in zijn wateren.


Wat te zien in Washington DC

Een monument zo eenvoudig en op zijn beurt zo spectaculair. Toch hadden we een verrassing en het was onder de ogen van de beroemdste Amerikaanse president in de geschiedenis, Abraham Lincoln.


Wat te zien in Washington DC

7  Lincoln Memorial

In een Romeins gerechtsgebouw stond een van de beroemdste beelden in de stad, die van de zestiende president van de Verenigde Staten,Abraham Lincoln Een tempel gebouwd voor een enkel beeld dat hem een ​​van de belangrijkste presidenten van het land geeft.


Wat te zien in Washington DC

Zijn uiterlijk als mens contrasteert met wat ik in mijn hoofd heb in de film van planeet van de apen, waar het verschijnt met aapgezicht. Afgezien van de apocalyptische films was zijn einde tragisch toen hij 4 jaar na zijn benoeming tot president werd vermoord.


Wat te zien in Washington DC

8  Het Capitool

De volgende dag en in een regen zonder op te houden, marcheren we naar het Capitool waar we hadden gereserveerd om het te bezoeken. Uw invoer is volledig gratis, maar we moeten dag en tijd reserveren om niet bang te worden. Het wordt vanaf deze pagina geboekt en alle bezoeken worden op zeer specifieke tijdstippen en met nauwgezette stiptheid geleid.


Wat te zien in Washington DC

Niet alleen verhinderde de zware regen een foto naar het Capitool. Tot overmaat van ramp was de structuur volledig bedekt met steigers, dit is de belangrijkste reden om het niet te fotograferen. We moesten genoegen nemen met het interieur.


Wat te zien in Washington DC

Het interieur is echt prachtig en je bezoek wordt echt leuk, waardoor je tijd hebt om dingen te fotograferen zonder haast. Maar pech achtervolgde ons en de centrale hal waar de koepel van het Capitool stond vol met steigers !!! Niets te fotograferen behalve een voorkamer waar de cijfers van verschillende voormalige Amerikaanse presidenten waren.


Wat te zien in Washington DC

9 De Library of Congress

Omdat het bleef regenen zonder te stoppen, kon je het beste een nabijgelegen gebouw zoeken waar je kon schuilen. Dit was de Bibliotheek van het congres, direct naast de ingang van het Capitool. Een succes.


Wat te zien in Washington DC

We bezoeken alleen het hoofdgebouw, maar de bibliotheek is verdeeld in drie gebouwen gezien het grote aantal opgeslagen boeken. Documenten zoals de ontwerp van onafhankelijkheidsverklaring van de Verenigde Staten Ze zijn een duidelijk voorbeeld, hoewel niet alleen boeken of documenten worden opgeslagen. Er zijn ook opgeslagen films, muziekpartituren en zelfs muziekinstrumenten zoals verschillendeStradivarius.


Wat te zien in Washington DC

10 Thomas Jefferson Memorial

Vanuit de Library of Congress beginnen we langs Independence Avenue te lopen tot we het Washington Canal oversteken via een brug naar de Thomas Jefferson Memorial. Het regende in de zeeën en deze tempel hielp ons toevlucht te nemen en een beetje warm te worden, vooral het museum dat onder zijn voeten heeft gelegen.


Wat te zien in Washington DC

Thomas Jefferson Hij was geen president meer. Hij is misschien een van de meest relevante figuren in het land omdat hij de hoofdauteur is van de onafhankelijkheidsverklaring van de Verenigde Staten.

11 Franklin Delano Roosevelt Memorial

Omdat het niet ophield met regenen, besloten we te breken en naar toe te gaanFranklin Delano Roosevelt Memorial. Een ander icoon van het land en beroemd vanwege het verschijnen in de foto's van de Tweede Wereldoorlog in een rolstoel.


Wat te zien in Washington DC

12 US Marine Corps War Memorial (Arlington)

Het lommerrijke park waar het Franklin Delano Roosevelt Memorial zich bevindt, eindigde bij het Lincoln Memorial, de dag ervoor gezien. Omdat we nog wat tijd over hadden, besloten we de brug over de Potomac-rivier over te steken, die Washington scheidt van Arlington, in de staat Virginia.


Wat te zien in Washington DC

Ons idee was om deUS Marine Corps War Memorial, een standbeeld ter ere van een persfoto in de slag om Iwo Jima, die later bekend stond als een montage. Natuurlijk leek het me heel eenvoudig om hier over de kaart te kijken, maar de bocht die genomen moet worden is enorm, meer dan 5 kilometer lopen om hier te komen. Idealiter neemt u zonder twijfel de metro.

Praktische gegevens

Voor vertrek naar de Verenigde Staten

  • Luchthaventransfers
  • Autoverhuur in de VS met 15% korting
  • De beste excursies in de Verenigde Staten

Tour om Washington te bezoeken

Een georganiseerde tour doorlopen is altijd een optie. Comfortabel en zonder ons hoofd op te eten in de voorbereidingen zodra we in de stad aankomen. We raden je aan het te huren voordat je naar Washington gaat, omdat het veel goedkoper zal zijn. We raden aan om het mee te doen civitatis voor zijn goede referenties en geweldige prijzen. Aanbevolen.

Zie tour naar Washington

Hoe gaan we door Washington?

Vanuit mijn oogpunt is het het beste om het te voet te doen, genietend van de brede lanen en grote parken. Ik moet ook erkennen dat de afstanden erg groot zijn en dat het openbaar vervoer heel goed werkt, vooral modernmetro. Dit past soms niet in ons reisschema, maar het kan ons terugbrengen van zo ver weg als Arlington.


Washington DC Metro

Vreemd genoeg zijn de metrotarieven niet vast en variëren ze afhankelijk van de route en het schema. Tijdens de spits beginnen de tarieven met 2.15$ en in de rest van de schema's op 1.75$.

Hoeveel dagen moeten we in Washington DC zijn?

Het antwoord is afhankelijk ... Met anderhalve dag kunnen we de meeste monumenten zien, maar als ons idee is om een ​​van de talloze musea te bezoeken, moeten we nog 1 minimumdag toevoegen.

Washington DC per huurauto

Als onze missie is om Washington DC te bezoeken, zou ik de auto-optie afwijzen. Aan de andere kant, als we van plan zijn om meer dagen door te brengen en nabijgelegen steden zoals Baltimore of Philadelphia te bezoeken, kan het worden gevoeld, maar ik heb al eerder opgemerkt dat de bus echt goed werkt.


Wanneer naar Washington DC gaan?

In het ideale geval vermijd 4 juli, omdat veel plaatsen gesloten zijn voor het publiek. Bovendien kunnen winters zwaar zijn, waardoor het soms moeilijk is om door parken te reizen. De rest van het jaar is meestal perfect.

Waar te slapen

Slapen in Washington DC is niet economisch en het is ideaal om van tevoren te reserveren. Veel congressen worden gehouden in deze stad en we kunnen de hotels vinden om te barsten. Nog steeds hotels voor minder dan 100$ de nacht kan worden gevonden, maar bijna altijd weg van het centrum en over het algemeen van het type herberg.

  • District Hotel: onze keuze. Niet ver van het centrum en met een nabijgelegen restaurant.

Reisverzekering

Voor een dergelijke reis kunt u het beste een verzekering afsluiten. IATI biedt ons een aanbod voor volgers Reis gratis. Reizen stelt u niet vrij van een ongeval, een arts, een transfer of medicatie. Speel het niet. Controleer de reisverzekering door op de banner te klikken en je hebt een 5% in uw verzekering om gratis een reislezer te zijn. Klik hier voor meer informatie.

Pin
Send
Share
Send
Send