Reizen

De beste foto's van de maand december - 2013

Pin
Send
Share
Send
Send


De beste foto's van de maand december. Vandaag doen we een kort overzicht met een selectie van foto's van vorige maand. Deze keer was het een moeilijke keuze, omdat er meer dan 200 foto's waren gepubliceerd. Vanuit Spanje verschillende routes, de klassieker Maliciosa in de Sierra de Guadarrama van Madrid en in Gredos het onbekende kaal.

Niet ver van Spanje de schitterende kliffen van Ierland, Cliffs of Moher, alsof het wolkenkrabbers waren die uit de zee kwamen. Aan de andere kant van de wereld, Azië, met de eilandstaat Singapore, met het beroemde symbool van de stadMerlion. Ten noorden van dit luxe eiland spreken we van een van de meest gewenste landen, Myanmar, met zijn magisch Inlemeer en de kunst van zijn vissers.

Eindelijk onze antipodes, de Fiji-eilanden, een paradijs in het midden van de Stille Oceaan.

Hier is een selectie van de foto's die u kunt zien tijdens de reizen van de maand december.

Guadarrama. The Malicious aan de zuidkant

De winter is terug, ons favoriete seizoen om te oefenenwandelen. Om te beginnen, de kwaadwillende aan de zuidkant, een klassieke berg in de nieuweNationaal park Sierra de Guadarramain Madrid. Het is niet de klassieke route die vertrekt vanuit de haven van Navacerrada door de Bal van de wereld of vanuit La Barranca. Deze route heeft meer oneffenheden zonder al te veel moeite, behalve in de winter, de beste tijd om deze prachtige route te maken ...


Uitzicht vanaf de route

Myanmar. Een magische plek genaamd Inle Lake

We laten de bruisende steigers achter die vertrekken naar Inle LakeNyaungshwe. Velen zeggen dat de enige optie om het meer te zien is om een ​​van die grote schepen te nemen die ten zuiden van het meer vertrekken. Maar als je minder toeristische plekken wilt bezoeken, dorpen die op de berg zijn geboren en aan de oever van het meer eindigen of gewoon in een verborgen klooster of in een wijnmakerij van twijfelachtige kwaliteit willen belanden, is de enige optie om een ​​route te maken infiets


Inlemeer
Drijvende dorpen

Gredos. The Peeled Unknown

In die dagen dat je besluit om een ​​wandeling in de bergen te maken, maar op zoek bent naar nieuwe sensaties. Die pieken waar iemand onderweg is, zijn vreemd, vooral vanwege het gebrek eraan of hoe ongemakkelijk het kan zijn om bepaalde delen te kruisen. Dit is alles wat we zullen vinden bij het stijgenDe geschilde, in het deel van deSierra de Gredosmeest vergeten, heel dicht bij de bekende stad Ávila boot… .


De geschilde

Ierland. Cliffs of Moher

Ierland Het is geen land van contrasten, bijna 100% van zijn grondgebied is enorm groen, vooral vanwege de stormen die uit de Atlantische Oceaan komen.


Cliffs_of_Moher

Singapore. Merlion, het symbool en het denkbeeldige wezen

Niet lang geleden hebben we het gehad over Singapore en wat je kunt zien op dit nieuwsgierige eiland. In dat artikel noemen we in het kort Merlion, het denkbeeldige wezen of het symbool van Singapore, aanwezig op een veelheid van plaatsen op het eiland.


Singapore stad
Merlion park

Fiji. Het paradijs van de Mamanuca-eilanden

Ik denk niet dat er mensen zijn die nog nooit van hebben gehoordFiji. Ze weten waarschijnlijk niet hoe ze het op de kaart moeten plaatsen, maar ik ben zeker van één ding: Fiji doet denken aan beelden van witte zandstranden met toeristen in de schaduw van kokospalmen.


Fiji - Mamanuca-eilanden
Fiji - Mamanuca-eilanden

Pin
Send
Share
Send
Send