Reizen

De beste foto's van de maand juni

Pin
Send
Share
Send
Send


De beste foto's van de maand juni. Na een korte pauze in gratis reizen vanwege een pijnlijke migratie van hosting, zijn dit soort dingen die je doen denken als het de moeite waard is om van provider te veranderen, we keren terug met een van de klassiekers, de beste foto's van vorige maand. Deze maand wijden we het aan verschillende plaatsen op het Spaanse grondgebied, zoals het onbekende Huelva Sierra del Rincón, Tarragona, Mount Gorbeia of een van de meest charismatische plaatsen in de Spaanse hoofdstad, de bron van Cibeles.

Bovendien, Londen en Malta Met korte geschiedenisgeschiedenis en een gok, de voor- en nadelen van een georganiseerde reis.

Hier is een selectie van de foto's die je tijdens de reizen van de maand juni kunt zien om van te genieten!

Londen. De tempel kerk

Het is het jaar 1118 van onze jaartelling, waaronder een groep herenGodofredo van Saint-Audemar ze verschijnen in Jeruzalem met de missie om de pelgrims te beschermen die in het Heilige Land zijn aangekomen. Naar aanleiding van deze evenementen is opgerichtde volgorde van de Tempeliers.


Tempel kerk

Sierra del Rincón. La Hiruela, paradijs van rust

Slechts 90 minuten vanMadrid is deSierra del Rincón. Een regio in Madrid, bestaande uit 5 locaties, waaronderLa Hiruela.


Helihaven in La Hiruela

Euskal Mendiak. Gorbeia, bezoek aan de Baskische bergen

deMount Gorbeia het is een van de hoogste toppen vanBaskenland en ook een van de meest bezochte, voornamelijk vanwege de schuine rokken en gemakkelijke bereikbaarheid.


Gorbeia

Tarragona. Hoofdpunten van de stad

Tarragona staat bekend om zijn Romeinse verleden. Op naamTarracoDe exacte datum van oprichting is onbekend, maar tijdens de Romeinse invasie werd het een belangrijke stad in het Middellandse Zeegebied.


Romeins amfitheater

Malta veel meer dan 12 tegen 1

degeschiedenis van de Republiek Malta is dat van een gebied dat een veelvoud aan kolonisaties heeft doorstaan. Dat hij vocht en vocht met al zijn wapens totdat hij in 1964 eindelijk zijn onafhankelijkheid bereikte.


Malta

Huelva. Het is niet alleen strand, het is veel meer

Elk jaar kiezen honderdduizenden toeristenHuelva Als vakantiebestemming. Ze zijn op zoek naar een rustige plek en natuurlijk het kroonjuweel van het Spaanse toerisme, de zon en het strand.


Dorp Rocio

Emblematische plaatsen in Madrid. Cibeles-fontein

Een plaats en een essentieel punt in elk bezoek, bijna kruisende wegen, om de mooiste ruimtes in de hoofdstad van Manzanares te zien.


Uitzicht vanaf het terras

Voor- en nadelen van een georganiseerde reis

De reiziger vanReis gratis Hij is in de eerste plaats onafhankelijk, vlucht van de massa, maakt van zijn bestemming een avontuur, een uitdaging, een ervaring, hij heeft de behoefte zich vrij te voelen om dit te doen ...


Petra

De beste foto's van de maand juni.

Pin
Send
Share
Send
Send