Reizen

De beste foto's van de maand januari

Pin
Send
Share
Send
Send


De beste foto's van de maand januari. Vorige maand hebben we ons geconcentreerd op verschillende routes door Madrid Sierra de Guadarrama, een prachtige reis door de Sierra de Bejar en een route door Cazorla waar het mogelijk is om veel dieren en watervallen te zien in de loop van de Borosa-rivier.

Als we Spanje verlaten, hebben we ons eerste uitstapje naar India, met name in Leh, een plek die veel toeristen over het hoofd zien tijdens hun bezoek aan het Indiase subcontinent.

Als we het continent veranderen, tonen we twee strandplaatsen in Midden-Amerika, Roatan in Honduras, een duikparadijs en San Juan del Sur in Nicaragua, een plek met prachtige stranden om te surfen.


Leh Overzicht

Al terugkerend naar Europa spreken we van een mislukte klim naar de Mont Blanc, Frankrijk, die eindigde in een spectaculaire reis door de Glace-zee, waar de foto's voor zich spreken.

Hier is een selectie van de foto's die u kunt zien tijdens de reizen van de maand januari.

India. Leh en de wonderen van de Indiase Himalaya

Het is een van de plaatsen waar we veel herinneringen bewaren voor het indrukwekkende landschap en vooral voor de boeddhistische ceremonies. Natuurlijk is het de moeite waard om vroeg op te staan ​​om ze live te zien.


Leh - polowedstrijd
Hemis Nationaal Park

Guadarrama. rijden door de haven van Cacencia

De haven van Canencia staat bekend als een ideale plek om op zondag met het gezin te gaan en kleine uitstapjes te maken. Na de route kun je altijd picknicken ...


Kleine lagune

Guadarrama. Ascension naar de Peñota

Na een goed ontbijt in Puerto de los Leones, in de Sierra de Guadarrama van Madrid, kan het maken van een route naar Las Peñotas een goed plan zijn, toch?


De wolken die Madrid binnenkomen

Griekenland. De ruïnes van Delphi

De Griekse mythologie in zijn puurste staat, zul je gelukkig niet vinden op de schalen van 300, maar ze moeten niet ver weg zijn ...


Delphi Theater

Sierra de Cazorla. Van de Puntal del Aguila tot de Borosa-rivier

Cazorla verlaat altijd zulke indrukwekkende plaatsen, zelfs op lage hoogte. Je hoeft niet altijd grote bergen te beklimmen om geweldige landschappen te vinden. Touch kick!


Eagle Strut
waterval

Honduras. Duiken in Roatan

De Hondurese Caraïben en zijn paradijselijke eiland. Het is geen gebruikelijke bestemming, maar een echte luxe.


Roatán - Honduras

Guadarrama. Winterrondje op de Pico del Nevero

Bij een goede sneeuwval denken de bergbeklimmers van Madrid er niet aan en trekken ze richting de Sierra de Guadarrama. Soms houdt de tijd zulke dagen in. Wat is er aan de hand!


Lozoya op de achtergrond
Pico del Nevero

Nicaragua. Surf en stranden in San Juan del Sur

Stranden en surfen, wat wil je nog meer? Drankjes en lekker eten, ik denk dat we niet meer kunnen zeggen ... Ahhh ja, San Juan del Sur.


Coco Beach

Sierra de Bejar. De 5 lagunes oversteken

Hoe wordt het gewaardeerd om een ​​route te maken en dergelijke gaten te vinden. De Sierra de Bejar biedt het je aan.


Lagunes van de Trampal

France. De Glace-zee oversteken

Na een mislukte klim naar de Mont Blanc besloten we om een trekking bij de Glace-zee. De foto's spreken voor zich, wat een plek!


Glace Zee
Springen over de Glace-zee

Interessante links

Pin
Send
Share
Send
Send