Reizen

Hoe van de luchthaven van New York naar het centrum te gaan (JFK, Guard en Newark)

Pin
Send
Share
Send
Send


Als je van plan bent om de Big Apple te bezoeken, is een van de dingen waar je naar gaat kijken hoe je van de luchthaven van New York naar het centrum gaat. New York voelt nog steeds een van de bestemmingen met meer toerisme in de wereld en verschillende van zijn luchthavens bieden onderdak aan veel vluchten die vanuit Europa komen om de Verenigde Staten te bezoeken. Maar welke luchthaven is interessanter? Is er vervoer naar het centrum? We zullen proberen deze twijfels op te lossen, zodat je de meest praktische en meest comfortabele reis hebt.

Hoe van de luchthaven van New York naar het centrum te gaan

Welke luchthaven kiezen?

De ervaring leert dat er drie belangrijke dingen zijn bij het kiezen van de luchthaven. De eerste is de ticketkosten, de tweede, in combinatie met de eerste, hoeveel kost het u om naar het hotel te gaan waar je verblijft, en de laatste keer, want het is belangrijk om te weten hoe lang het zal duren of hoe lang Je verliest tot je het hotel bereikt.


Verkeersopstoppingen in New York, een klassieker

Met deze combinaties bereken je of je het vliegticket compenseert met het vervoer en vooral waar je hotel is, want afhankelijk van de gekozen middelen (bus, transfer ...) zal het goedkoper of duurder zijn.

Afstand tot centrum

Vervoer van de luchthaven van New York naar het centrum is eenvoudiger dan het lijkt, hoewel elke luchthaven zich op een ander punt in de stad bevindt. Zowel JFK als La Guardia zijn binnen Long Islanden Newark in New Jersey, zoals je kunt zien, geen van hen in Manhattan.

  • Newark. 22 km en 30 minuten met de auto of 45 minuten met de bus
  • JFK. 25 km en 45 minuten met de auto of 45 minuten met de bus. Er is een optie van metro verbonden met Air Train
  • De bewaker. 15 km en 30 minuten met de auto of 35 minuten met de bus

Afstanden en tijden zijn gemiddeld, het hangt allemaal af van het verkeer in New York

Vervoer op elke luchthaven

Gemeenschappelijk transport

De snelste en meest comfortabele optie, vooral als u meerdere reist, zijn de luchthaventransfers, iets dat erg in de mode is vanwege zijn comfort en prijs. Ze zoeken je aan de deur, vergeet je, er is geen probleem met de taal en je hebt geen problemen met de taxichauffeur of met het openbaar vervoer, het is een deur-tot-deur- en privédienst.

Zie transferprijzen

Taxi, Uber, bus of metro

de taxi Het is een zeer gevraagde optie, maar wees voorzichtig, het is duur en je moet voorzichtig zijn. van Newark ongeveer $ 100, goede stok, JFK bedragen vanaf $ 75, aangezien er veel tolgelden zijn, en sindsdien De bewaker Ongeveer $ 50, omdat het dichterbij is. Het maakt duidelijk het vorige goed, de transferservice. In het geval van UBER U kunt de prijs van tevoren zien, zie hier, maar meestal rond voor dezelfde prijs als de taxi.


Een taxi in Manhattan

de metro of trein Het hangt van elke luchthaven af. In Newark is er de optie van Lucht trein en daarmee de verbinding met de treinen die gaan Penn Station in Manhattan, NJ Transit of Antrak-treinen. Als u het hotel in de buurt van het geweldige station heeft, kost de overdracht ongeveer $ 15 per persoon. Ideaal voor reizigers met weinig bagage of alleen. In het geval van JFK is dit de goedkoopste optie, maar ook de langzaamste. Voor ongeveer $ 8 per persoon reis je naar het centrum. Je kunt de luchttrein nemen naar Howard Beach of Sutphin Blvd en vanaf daar de metro nemen. In de wacht is er geen luchttrein of metro.

In het geval van bus compenseert alleen in La Guardia. In La Guardia kun je voor slechts $ 2 met de bus naar het centrum. De bus is de M60, waardoor je tussen Broadway en 116 in Manhattan achterblijft.

Conclusie

Maak uw cijfers hoe u van de luchthaven van New York naar het centrum gaat en afhankelijk van het aantal mensen dat u bent en de luchthaven, zal dit u op de een of andere manier compenseren. Wij bevelen de overdracht aanVoor wat hierboven is gezegd, het is comfortabel en je weet van te voren wat het je gaat kosten, dat als je alleen reist, je budget erg beperkt is en bagage minimaal, de beste optie altijd het openbaar vervoer zal zijn.

Boek overdracht

Reisverzekering

Voor een dergelijke reis kunt u het beste een verzekering afsluiten. IATI biedt ons een aanbod voor volgers Reis gratis. Reizen stelt u niet vrij van een ongeval, een arts, een transfer of medicatie. Speel het niet. Controleer de reisverzekering door op de banner te klikken en je hebt een 5% in uw verzekering om gratis een reislezer te zijn. Klik hier voor meer informatie.

Video: KomPlot Voorstelling. George van Houts (Juni- 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send