Reizen

De beste foto's van de maand december

Pin
Send
Share
Send
Send


De beste foto's van de maand december. Vorige maand hebben we je verschillende wandelroutes in Spanje laten zien, zoals de Dennenbossen van Rodeno in Albarracín, een van de mooiste dorpen van Spanje. We hebben ook een indrukwekkende kloof zoals de bezocht Foz de Lumbier in Navarra, en het noorden volgend, een van de mooiste routes van het Cantabrische gebergte, Peña Prieta. Eindelijk de Witte ketel in Lanzarote, een enorme krater die we niet mogen over het hoofd zien.

Spanje verlaten Cambodja ga terug naar gratis reizen met een drijvend dorp zoals Chong Kneas Volgende in Azië verschijntIndonesië en de Zet broom op, misschien wel de meest spectaculaire vulkaan ter wereld. de Indië begint zijn reis in Travel gratis met Leh, de Indiase Himalaya.

We eindigen in Amerika waar we laten zienVerenigde Staten en Bodie, een geïsoleerde mijnstad op de berg, en Nicaragua, met een Caribisch gebied zo onbekend als Little mais eiland.


Collage van december

Hier is een selectie van de foto's die u kunt zien tijdens de reizen van de maand december.

Aragón. Wandelen door de Pinares de Rodeno

Naast een van de mooiste dorpen van Spanje, verbergen de Pinares de Rodeno een veelvoud van grot kunst grotten tussen canyons en stromen van kristalhelder water.


Albarracín
Pijnbomen van Rodeno

Cambodja. De drijvende stad Chong Kneas

Vanwege zijn uniekheid en ook vanwege de nabijheid ervan Angkor Wat, Chong KneasHij laat ons sprakeloos achter om te zien hoe zijn mensen in kleine huizen op het water kunnen leven.


Chong Kneas

Verenigde Staten Een mijnstad genaamd Bodie

Het lijkt ongelooflijk dat een stad zo hoog en zo geïsoleerd ligt Bodie, maar goud is goud, en dit kostbare mineraal maakte Bodie de tweede grootste stad in Californië.


Oude auto
Het scheve huis

Navarra. Een wandeling door de Lumbier Foz

Op korte afstand kunt u via het pad dat de uitlopers van Lumbier kruist, tientallen gieren zien op de rivier de Irati.


Vale gieren

Indonesië. Een sciencefictionlandschap, Mount Bromo

We hebben nog steeds onze mond open na een zonsopgang in de Zet broom op en zie een van de meest spectaculaire landschappen op de planeet.


Zet broom op
Zet broom op

Carrionas fonteinen. Peña Prieta kruising

Deze route noemen we goed wandelen. Slapen in een tent bij een meer en oversteken van een van de belangrijkste routes van het Cantabrische gebergte.


Peña Prieta

Nicaragua. Het onbekende Caribische gebied, Little Corn Island

Tot we Nicaragua bezochten, wisten we het bestaan ‚Äč‚Äčniet. Als we er aan komen, boeit het ons. Little mais eiland Het is een klein paradijs verwijderd van de traditionele routes van het Caribisch gebied.


Een glimlach op Little Corn Island
Little mais eiland

Canarische eilanden Lanzarote en de Caldera Blanca-vulkaan

Een van de klassieke wandelpaden op de Canarische eilanden.


Caldera Blanca-vulkaan

India. Leh en de wonderen van de Indiase Himalaya

Ik kan mijn passie voor deze plek, een afgelegen plek in India op onze favoriete bestemmingen, niet verbergen.


Leh - polowedstrijd
Hemis Nationaal Park
Leh Overzicht

Pin
Send
Share
Send
Send