Reizen

De beste foto's van de maand november

Pin
Send
Share
Send
Send


De beste foto's van de maand november. Vorige maand toonden we je een wandelroute zoals de noordwand van Guadarrama. Bovendien, Thailand Hij had een speciale vermelding met Lopburi en de Stad van Apen en de Ayutthaya-tempels. Tanzania Hij keerde terug naar gratis reizen met het paradijs van Zanzibar en een special uit het hele land. Gambia en het strandgebied verschijnt voor het eerst op het podium, evenals een van de meest spectaculaire trekkings ter wereld, die van Torres de Paine in Chili. We gingen terug naar Verenigde Staten op een van de meest legendarische routes, die van de westkust, een bezoek aan de beroemde Monument Valley. laatsteCambodja, met een van de wonderen van deze wereld in onze ogen, Angkor Wat, een plek die niemand onverschillig kan laten.


De beste foto's van de maand november

Hier is een selectie van de foto's die u kunt zien tijdens de reizen van de maand november.

Tanzania. Een paradijs genaamd Zanzibar

Vanwege de stranden, de zeebodem en vooral omdat het de perfecte bestemming is na een vakantie in het binnenland van Tanzania of Kenia.


Vissen in Zanzibar
Zanzibar

Thailand. De Ayutthaya-tempels

Een van de beste tempels in Thailand die elk jaar door duizenden toeristen wordt bezocht. Een klassieke pleisterplaats tijdens uw reis naar Thailand.


Regent naar zeeën in Ayutthaya

Guadarrama. Hemelvaart naar de Rots van de Beer aan de noordkant

Weinig bezocht en met een onovertroffen uitzicht op het Castiliaanse plateau, Peña del Oso is een van de beste beklimmingen in de Sierra de Guadarrama.


Segovia bekeken

Thailand. Lopburi - Stad van apen

Apen en meer apen, als haat niet komt, kunnen ze een beetje vervelend zijn, maar als je er eenmaal bent, bezoek dan een van de oudste ruïnes in Thailand?


Apen in Lopburi

Gambia. Een verhaal tussen corruptie en armoede

Een klein land in het midden van Senegal, in het midden van West-Afrika, met enkele kustlijnen omringd door toerisme en een beetje geëxploiteerd binnenland.


Natuurreservaat Abuko
Serrekunda

Tanzania gratis

Tanzania is misschien wel een van de beste bestemmingen om Afrika te ontdekken en vooral om een ​​safari te doen. Voor bergliefhebbers is er bovendien Kilimanjaro, een van de beroemdste pieken op de planeet.


Kilimanjaro

Chili. Trekking in Torres de Paine

Misschien is het een beetje ver van het oude Europa, maar Torres de Paine is een van de plaatsen die je niet mag missen als je van de bergen en de prachtige landschappen houdt.


Torres del Paine
Hoorns van Paine

Verenigde Staten Monument Valley, welkom in het verre westen

Beroemd om westerse films, Monument Valley is een iconische plek in de Verenigde Staten en Hollywood-filmografie.


Monument Valley

Cambodja. Tempel van Angkor Wat

Niet meer gekozen worden als een van de wonderen van de wereld van vandaag dan een ongeluk is pure onwetendheid. Angkor is gewoon geweldig.


Angkor wat

Pin
Send
Share
Send
Send