Reizen

Charmante dorpjes. San Sebastian del Oeste

Pin
Send
Share
Send
Send


San Sebastián del Oeste, een charmant stadje, ligt op iets meer dan een uur rijdenPuerto Vallarta. Het is een stad die toevallig niet in veel van de grote reisgidsen wordt genoemd, maar die veel mogelijkheden verbergtactief toerisme en alle charmes van een stad die nauwelijks uitgebroed heeft als toeristen zoals vele delen van Mexico.


San Sebastian del Oeste

Wat te zien in San Sebastián del Oeste

San Sebastian del Oeste Het is de eerste stad op de #AllMexicoTrip-route waar we de zienEchte Mexico, het meest landelijk. Vertrekkend per taxi vanuit Puerto Vallarta en voorbij een aangename bergweg van subtropische vegetatie, bereik je dit charmante stadje met geplaveide straatjes en koloniaal ogende arcades.


San Sebastian del Oeste

Bij aankomst is het eerste wat je bezoekt Mary's vijfde, waar jaar na jaar meer dan 30 ton koffie wordt verzameld uit de omliggende bergen San Sebastian del Oeste. Zoals in een groot deel van de landelijke wereld in Mexico, is alle graaninzameling handmatig en het roosteren van het graan, een proces dat zowel de eigenaar als zijn werknemers graag vertellen aan de nieuwe toeristen die in dit kleine hoekje aankomen uit Mexico.


Mary's vijfde

Mary's La Quinta achterlatend, verschijnen de eerste geplaveide straten en u bereikt het stadsplein. Op het plein van San Sebastián del Oeste is het nog steeds mogelijk om het verschil in klassen waar het werd ondergedompeld waar te nemen Mexico aan het begin van de 20e eeuw, tijden waarin het zijn maximale pracht bereikte. In die tijd, vanwege de mijnen die de stad omringden, was het in staat om meer dan 30.000 inwoners te huisvesten, een figuur die de 600 die momenteel bestaat overschaduwt.


De kerk van San Sebastián del Oeste

Als we dingen moesten kiezen die we leuk vonden aan San Sebastián del Oeste zouden we bij blijven:

  • De ambachtelijke uitwerking van koffie in La Quinta de Mary
  • Het centrale plein en zijn arcades
  • de sigarenwinkel, waar Raúl toeristen laat zien hoe ze met de hand worden gemaakt
  • Het opleggen kerk van de stad
  • de Conchita Encarnación Museum, waar Lupita het verhaal van haar familie vertelt. Ik zou zeggen dat deze vrouw is als de Wikipedia van de mensen
  • De oude bank, een klein fort met kogelgaten in de gevel door de aanvallen van de toenmalige bandieten
  • De uitwerking van de Raicilla, een alcoholisch drankproduct van het wilde lechuguilla-agave-destillaat

museum

En al rond San Sebastián del Oeste:

  • de dorp gezichtspunt, verborgen aan de zijkant van de berg en bereikbaar via een steile onverharde weg
  • De hemelvaart naar Cerro de la Bufa, met zijn 2.506 m hoogte

tequila

Reisverzekering

Voor een dergelijke reis kunt u het beste een verzekering afsluiten. IATI biedt ons een aanbod voor volgers Reis gratis. Reizen stelt u niet vrij van een ongeval, een arts, een transfer of medicatie. Speel het niet. Controleer de reisverzekering door op de banner te klikken en je hebt een 5% in uw verzekering om gratis een reislezer te zijn. Klik hier voor meer informatie.

Video: The true story of Sacajawea - Karen Mensing (Juni- 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send