Reizen

#AllMexicoTrip. Nieuwe Boeing 787 van Aeromexico

Pin
Send
Share
Send
Send


Zelden heb je het voorrecht om business class te genieten in een vliegtuig als de Boeing 787 van Aeromexico. Het is duidelijk dat reizen op deze manier reizen met een veelheid aan voorzieningen, maar als je in een toeristenklasse op dit vliegtuig reist, zul je ook niet achterblijven.

de Boeing 787 Dreamliner Het is een van de nieuwe vliegtuigen van de moderne Aeromexico-vloot. Het is een vliegtuig dat dit Amerikaanse huis medio 2011 te koop aanbood, toen grote luchtvaartbedrijven dit prestigieuze model begonnen te verwerven en vorig jaar aan klanten zoals Aeromexico werden geleverd.

We zijn momenteel gewend of bijna gedwongen om te reizen in vliegtuigen van meer dan 10 jaar en die de vreemde verflaag zijn gepasseerd, maar wanneer je in een nieuw generatie vliegtuig reist, veranderen dingen. Het is waar dat vliegtuigen meer dan 20 jaar meegaan, maar wanneer je het loslaat of wanneer je ervan geniet, is vliegen iets anders.

Aeromexico met #AllMexicoTrip heeft ons de mogelijkheid gegeven om in een van hen en hoger te vliegen in de Business-klasse, de meest luxueuze voor dit type vliegtuig.


Boeing 787

Het is grappig, misschien als een technoloog die ik ben of als blogger, maar het eerste wat we deden gewoon in die stoelen van authentieke marajá was om te beginnen met het spelen van de talloze knoppen en accessoires Wat je om je heen hebt Van USB-poorten, twee aanraakschermen, stekkers, allerlei lichten en circus-zitplaatsen tot een praatje om met elke passagier in het vliegtuig te kunnen praten, alsof we niet genoeg hadden met de WhatsApp. Nou, alle #AllMexicoTrip-bloggers chatten met elkaar. ☺

Terugkomend om features van de Boeing 787 van Aeromexico zijn er dingen die het meest opvallen, zoals de ramen. 30% groter dan normaal en in plaats van blinds hebben ze een knop waarmee u kunt beslissen hoeveel u ze wilt verduisteren. Handig toch?

Bovendien is de verlichting van het hele vliegtuig LED en zoals aangegeven door de fabrikant Boeing, de cabine heeft minder druk dan normaal, dus u hebt tijdens de vlucht minder hoofdpijn, vermoeidheid en duizeligheid. Een luxe eigenlijk.


Boeing 787

Het verhaal zou al door veel bedrijven kunnen worden toegepast die verouderd lijken. Tegenwoordig heb je op zulke lange, transoceanische vluchten als deze behoefte aan entertainment en vooral comfort.

Eindelijk een kleine aanbeveling voor uw volgende vliegtuigreis. Kijk niet alleen naar de prijs van het ticket, kijk ook naar het type vliegtuig. Je benen en iets anders zullen je bedanken. Weten hoe je het vliegtuig en het bedrijf kiest, is onbetaalbaar.

Pin
Send
Share
Send
Send