Reizen

Onze tour in Antelope Canyon (ervaring en tips)

Pin
Send
Share
Send
Send


Een magische plek als Antelope Canyon. Ik ken niemand die nog nooit een foto van deze ongelooflijke plaats heeft gezien ArizonaVerenigde Staten We weten dat Amerikanen, naast het hebben van ongelooflijke landschappen, weten hoe ze deze heel goed kunnen verkopen via verschillende media, omdat dergelijke sites op de wallpapers van veel computers ter wereld staan.

Bezoek Antelope Canyon

Antelope Canyon bevindt zich in een reservaat van Navajo-indianen dat ze zichzelf beheren. Verwacht niet de infrastructuur van een nationaal park, want het is niet, of bewegwijzerde paden, fonteinen of banken waar je zit. Er zijn slechts twee cabines bij de ingang en stof, veel stof. Vergeet niet dat de enige manier om het te bezoeken is om een ​​Antelope Canyon-tour te doen door de te kopen standkaartjes voor de bescheiden prijs van $ 50 ... Hoe dan ook ...


Antelope Canyon

Als we iets van dit reservaat moesten markeren, zijn de wanden van meer dan 40 meter bekleed met oranje kleuren geërodeerd door water of wind. Het verstrijken van de jaren heeft deze plek tot een onmisbaar bezoek gemaakt als u niet ver van bent pagina, in Arizona.

De reserve wordt gevormd door twee afzonderlijke formaties, bovenste en lager, hoewel de bekendste en meest bezochte Upper is. Lager is helaas bekend om de dood van 11 toeristen in 1997 tijdens een onverwachte overstroming. Momenteel, als er gevaar voor regen is, blijft het reservaat gesloten. Bovendien is het verplicht om een ​​gids mee te nemen om een ​​van de twee canyons te bezoeken.

Ontdekt in 1931 door een jonge Navajo, dankt het kanon zijn naam aan het feit dat er velen woonden pronghorn, een soort antilope die momenteel niet in het gebied woont.


Antelope Canyon

Antelope Canyon-tour

We hadden Lake Powell een aantal dagen bezocht, waarvan we zeker niet hadden verwacht dat ze zo spectaculair en binnen zouden zijnpagina, de belangrijkste stad in het gebied, dachten we na over de beste tijd om het te bezoeken. Midden augustus, een hitte van de dood en mogelijk een lawine van Kodak-toeristen, is het beter om te zien hoe laat, wanneer en hoe laat het meest geschikt is om te genieten van een plek zo magisch als deze.

In augustus zodat een druppel regen valt is ingewikkeld, dus het kiezen van een dag bij goed weer is eenvoudig, hoewel net als al het andere, als je maar een paar dagen hebt voor dit gebied op de dag die je aanraakt en klaar bent, ja, als het samenvalt om Tijdens de week, veel geluk! Speel ellebogen en stoten in de kloof.


Antelope Canyon-tour

de beste tijd om de tour te doen in Antelope Canyon is het tussen 11.00 en 13.00 uur, sinds om 24:00 Het is wanneer het licht verticaal binnenkomt en daarom is het het meest speciale moment om het licht te vangen en goede foto's te maken.

de reservatie ticket Het is minder dan 5 minuten met de auto van Page. Daar hebben we de auto op de parkeerplaats gelaten en het felbegeerde kaartje voor de Antelope Canyon-tour gekocht. Het is waar dat het in het hoogseizoen beter is om het een dag van tevoren te kopen en de volgende dag terug te brengen, want als je tijd wilt kiezen, kan het een onmogelijke missie zijn. We hebben het gedaan en we hadden er geen moeite mee om de kloof te zien op het magische uur, 12.00 uur.


4 × 4 in Antelope Canyon

Wanneer je het kaartje koopt om de tour in Antelope Canyon te doen, moet je onder een brandende zon wachten tot een van de reservemedewerkers je naam roept, zodat je in een busje kunt stappen. De vrachtwagen rijdt een paar kilometer over een kanaal van zand en modder om de monding van de te bereiken Upper Antelope Canyon, waar het mogelijk is om geen water door de rivierbedding waar te nemen als u niet voor toeristen bidt met uw camera.

Eenmaal in de kloof wordt de Antelope Canyon-tour op fascinerende wijze voor je getoond. Je loopt tussen lichtspelen en oranje kleuren, waardoor een unieke sfeer ontstaat. Omdat de routes worden begeleid, duren ze niet langer dan een uur, maar het is voldoende tijd om zonder batterij foto's te maken zonder foto's te maken.

Onderweg is er sindsdien nauwelijks stilte Het is de kloof met de meeste toeristen die ik ooit heb gezien. Soms moet je in een beperkt deel van de kloof enkele minuten wachten tot andere groepen de kloof passeren. De kloof is niet cirkelvormig, dus zodra je het einde hebt bereikt, moet je dezelfde weg teruggaan. De waarheid is dat het de moeite waard is, zelfs als je meer dan één stamper neemt, omdat de kleuren hier niet elke dag te zien zijn ...

Toen het eenmaal warm was en tevreden was met een paar foto's, namen we de weg naar Lagere Antelope Canyon om een ​​verlaten strand in de te bereikenLake Powell. Een watermeloen, fruit en af ​​en toe een sandwich om de middag door te brengen, maar dit is een ander verhaal en is een andere reis.

De Antelope Canyon-tour is niet geschikt voor alle budgetten, maar er is één duidelijk ding, het is een magische plek

Wanneer te gaan

Elk moment van het jaar is goed, hoewel het beter is om hete uren of stormachtige dagen te vermijden. Als er regen dreigt, wordt het reservaat gesloten wegens overstromingsrisico. Bovendien is de beste tijd voor fotografie om 12.00 uur, omdat de zonnestralen verticaal door de bovenste holte binnenkomen.

Hoe te komen

Met de auto vanaf Page op Highway 98. Het kost u niet meer dan 5 of 10 minuten. Als uw reis bestaat uit het bezoeken van verschillende nationale parken, vergeet dan niet om de Jaarkaart te kopen. Hoewel ze niet de moeite waard zijn om te reserveren, bespaart u veel geld.

Wat te dragen

Als je de camera vergeet, ben je een "dode" man. Trouwens, water en geduld.

Waar te slapen

in pagina duidelijk. In dit kleine stadje in Arizona kun je alles vinden. Menigte van hotels, restaurants en een grote supermarkt. Onderweg konden we zien:

  • Super 8. Typisch motel langs de weg om een ​​avontuur te beleven.
  • Motel 6. Meer motels is oorlog
  • Travelodge pagina. Een klassieker van deze ketting.
  • Holiday Inn Express Een goede optie en tegen een goede prijs.

Reisverzekering

Voor een dergelijke reis kunt u het beste een verzekering afsluiten. IATI biedt ons een aanbod voor volgers Reis gratis. Reizen stelt u niet vrij van een ongeval, een arts, een transfer of medicatie. Speel het niet. Controleer de reisverzekering door op de banner te klikken en je hebt een 5% in uw verzekering om gratis een reislezer te zijn. Klik hier voor meer informatie.

Video: Lower Antelope Canyon Photography Review with Tips (Juni- 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send