Reizen

Wat te zien in Senegal in twee weken

Pin
Send
Share
Send
Send


We starten vanuit een klein afgelegen stadje niet ver vanKedougou, naast de grens van Guinee. Hij moest een kleine wandeling maken op zoek naar een van de verloren dorpen in beboste bergen van het Bassari-land. We voelen ons alleen op een plek als deze. Als u uw ogen sluit, kunt u het gefluister van de takken waarnemen wanneer u op de velden valt. De eenzaamheid wordt gevoeld. Terwijl je loopt, voel je je als een oude ontdekkingsreiziger, wetende dat wat je zult zien een voorrecht zal zijn, omdat het zeker zal veranderen in de komende jaren.


Vissershaven

Niet in alle uithoeken van de planeet hoeven zijn inwoners tientallen kilometers te reizen om drinkwater te drinken. Niet op alle plaatsen de religie opgelegd door consumentisme wordt afgewezen. Niet in alle beschavingen om een ​​volwassene te worden, moet je een reeks testen van moed en moed doorstaan. Deze en vele andere dingen zijn wat je zult vinden in een land als Senegal, waar het westen zich opent naar de nieuwe wereld en het oosten zichzelf opsluit zeden. Laten we kijken wat we kunnen doenSenegal over twee weken, gratis reizen, echt levend Afrika.

onze reisroute begint in Dakar, de hoofdstad en hoofdingang van het land. De reis is gericht op 3 principes. We wilden het zien dieren, bezochten we het belangrijkste nationale park van het land. We wilden het echte Senegal en haar leven zeden, we verwonderen ons over de Country Bassari. En we wilden genieten van groen Senegal, bijna een ander land, met zijn eindeloze stranden.

Wat te zien in Senegal

Senegal is geen modeland. Het heeft geen buitensporig toerisme, of liever weinig of niets in het laagseizoen. Wanneer u besluit om naar toe te gaan Afrika Het is niet het eerste land dat te binnen schiet, behalve het endemische probleem van armoede en van de immigranten uit de Straat. Het is een land voor resource reizigers, voor ervaren reizigers. Vervoer is slecht, de toeristische infrastructuur Het is minimaal en zelfs onbestaand in sommige uithoeken van het land. In drie woorden, het is een avontuur. Gedurende de twee weken dat we van Senegal konden genieten, zagen we plaatsen als:

 • Dakar
 • Het roze meer
 • Goree Island
 • Niokolo Koba Nationaal Park
 • Bassari-land
 • Casamance
 • Ziguinchor
 • Cap Skirring

Reisverzekering

Voor een dergelijke reis kunt u het beste een verzekering afsluiten. IATI biedt ons een aanbod voor volgers Reis gratis. Reizen stelt u niet vrij van een ongeval, een arts, een transfer of medicatie. Speel het niet. Sluit een reisverzekering af door op de banner te klikken en je hebt een 5% in uw verzekering om gratis een reislezer te zijn. Klik hier voor meer informatie.

Route. Senegal in twee weken een auto huren

Hoewel het niet de meest aanbevolen optie is, is het de snelste en kunt u bepaalde punten bereiken waar het openbaar vervoer niet aankomt. In het gratis artikel van Senegal leggen we de redenen uit voor het kiezen van het vervoermiddel dat bij u past, allemaal afhankelijk van geduld en budget. Dit is onze reisroute, het verwijderen van de 3 dagen dat we in Cambodja waren. Het kan in minder tijd worden gedaan, ja, af en toe een dag naar Casamance verwijderen.

Dag 1

We namen een vliegtuig uit Madrid tijdens het diner om te eindigen bij zonsopgang bij een sombere luchthaven. We hadden problemen met het vinden van een taxi, omdat de mensen in het hotel ons niet eens herinnerden.

 1. Aankomen op Dakar per rechtstreekse vlucht van Madrid met Iberia om 1:30 uur
 2. In de ochtend bezoek GoGo Island.
 3. We sliepen in de Farid Hotel.

Goree Island

Dag 2

We vertrekken naar het oosten van Senegal, het ware en diepste Afrika. De huizen veranderen, de valleien zijn bedekt met indrukwekkende baobabs en plaatsen zoals Niokolo Koba verschijnen. Weg in normale staat, die indien verhard

 1. Vertrek naar het Niokolo Koba Nationaal Park.
 2. We huren een auto zonder chauffeur in Europcar. Reden, ga sneller en hang niet af van de vervallen taxi's.
 3. We komen aan om Tambacounda. Wees voorzichtig met benzine, er zijn niet veel benzinestations.
 4. We slapen uit Wassadou, een spectaculaire plek naast Gambia rivier een paar kilometer van de ingang van het park.
 5. Optioneel kan slapen in een tent in het park, in het leeuwenkamp. Onthouden als u geen winkel heeft en in het regenseizoen raden we het niet aan. Er zijn geen services.

Dag 3

Met onze auto en met behulp van een verplichte gids bezoeken we het nationale park volledig nat seizoen. Groen, mooi, maar zonder leeuwen of grote zoogdieren te zien.

 1. Bezoek aan het nationale park Niokolo Koba
 2. in 4×4 We lopen door het park. Als uw auto klaar is, met een SUV is het meer dan genoeg, bespaart u veel geld.
 3. In de middag route in kano's aan de Gambia-rivier. Het begint vanuit hetzelfde hotel.
 4. We slapen uitWassadou opnieuw.

Panoramische Niokolo

Dag 4

We steken het nationale park door meest spectaculaire weg uit heel Senegal totdat je er bent Kedougou. Het echte avontuur begint.

 1. Vertrek naar Bassari Country.
 2. We steken het Nationaal Park over via de N7. Een echte dierenervaring. 🙂
 3. We komen aan om Kedougou, waar we onze gids ontmoeten om het Bassari-land te verkennen.
 4. Bezoek aan markt om het eten te kopen voor de komende 3 dagen.

Dag 5

Route door de steden van Bedik land. Woordeloze. Gapen. Het is wat we voelen lopen door deze heuvels, gestopt in de tijd, met weinig wrijvingen van de blanke man, Afrika in zijn puurste vorm.

 1. Bassari-land.
 2. Trekking door de Bedik land. Andjel - Iwol - Ibel.
 3. We sliepen in een hut in Segou.

Dag 6

Weer een dag wandelen om in het water te zwemmen watervallen van Segou en Dindefello.

 1. Bassari-land.
 2. trekking watervallen van Segou en Dindefello.
 3. We sliepen in een hut in Dindefello.

Bassari-land

Dag 7

We steken een rivier over die overstroomd is door het regenseizoen, een ervaring.

 1. Bassari-land.
 2. Bandafassi Trekking aan Ethiwar.
 3. We sliepen in Kedougou, in een van de weinige hotels in de stad.

Dag 8

We vertrekken naar Casamance, een eindeloze weg, die begint in goede staat om een ​​aantal gaten te eindigen die een apocalyptische meteorietfilm waard zijn.

 1. Vroeg vertrek naar Casamance.
 2. Zeer lange route met de auto langs Kolda. Heel zwaar
 3. Zie midden van Ziguinchor.
 4. Slaap in de hotel Kadiandoumagne de Ziguinchor.

Dag 9

Al in Casamance verbeteren de wegen, veranderen de steden, verschijnt het cement naast de modder, rijstvelden en water, overal water.

 1. We steken de wegen van Casamance over.
 2. Oussouye.
 3. We sliepen in het Mon Petit de Cap Skirring hotel.

Casamance

Dag 10

Na zoveel weg hebben we besloten om te rusten in het oneindige en lege stranden van Cap Skirring. Leeg omdat augustus laagseizoen is. Oog, er zijn veel gesloten hotels.

 1. Strand dag in cap skirring.
 2. Ontspan, ontspan en ontspan.
 3. We sliepen in het Mon Petit hotel in Cap Skirring.

Dag 11

Onverharde wegen zijn ideaal om te voet of binnen te lopen fiets. Je kunt de dorpen zonder angst betreden, het zijn gastvrije, nieuwsgierige mensen die willen praten. Er is weinig te doen, gewoon zien en horen.

 1. Vertrek landinwaarts bij Casamance.
 2. Seleki en Enampore op de fiets.
 3. Vissersdorpen naast Cap Skirring.
 4. We sliepen in het Mon Petit hotel in Cap Skirring.

Dag 12

Raak aan om het beroemdste eiland Casamance te bezoeken, het eenzame Carabane.

 1. Volledige dag om Carabane eiland
 2. We sliepen in het Mon Petit hotel in Cap Skirring.

Dag 13

CruzarGambia is niet gemakkelijk, vooral als je met de auto gaat huren. Papierwerk, vergunningen en steekpenningen, allemaal omdat ze nodig zijn om deze twee landen te doden. Zodra u dit grote obstakel bent gepasseerd, is het eenvoudig om naar Dakar te gaan. Als je naar het noorden gaat, kun je de beroemde zien roze meer en dan eindigen op de stranden van Dakar voor de N'gor Island. Een genot

 1. Vroeg vertrek naar Ziguinchor.
 2. Steek Gambia over.
 3. Bezoek aan roze meer, naast Dakar
 4. Aankomst in Dakar
 5. Stranddag voor de N'gor Island.
 6. We slapen uit De Brazzerade

Dag 14

Alles goed eindigt. Winkelen, je wacht en keert terug naar de realiteit, thuis.

 1. Last minute winkelen. Tot ziens, tot ziens Senegal.
 2. Ronde van Spanje

Deze reisroute kan in minder dagen worden uitgevoerd, waarbij een andere activiteit in Casamance wordt overgeslagen. 10 of 15 dagen, ik verzeker je dat je van Senegal zult genieten.

Video: Bijen houden in Senegal-2 EURAFRIKAfilms (Juni- 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send