Reizen

Wat te zien in Marrakech (een luxe weekend in Marokko)

Pin
Send
Share
Send
Send


Marrakech wordt een luxe bestemming. Een duidelijk voorbeeld zijn hotels zoals de Four Seasons Marrakech toevlucht of de spectaculaire restaurants en nachtclubs die opduiken buiten de medina. Marrakech is niet langer een bestemming voor avonturiers, backpackers en de meeste reizigers, zo niet een van de bestemmingen waar u kunt genieten van de meest extreme luxe. Wil je weten wat je kunt zien in Marrakech? We vertellen je in dit super complete artikel.

Marrakech wedden op luxe

In het begin kwamen mensen uit Marrakech Saoedi-Arabië of Oman die onder andere geld willen begeren en verspillen. De eerste voor de religieuze dictatuur die ze in dat gesloten en hermetische land hebben, en de tweede voor het geld dat ze van zwart goud hebben. In de loop van de tijd in Marrakech, mogelijk vanwege de nabijheid van Europa, heeft het deze ruimte opengesteld voor grote Europese en Amerikaanse hotelketens, waardoor het bereik van de rijken wordt geopend die willen genieten van het exotisme en de luxe die Marokko kan bieden. Vandaag zijn er twee Marrakech, de klassieke toerist en de toerist van excessen. Kunnen ze worden gecombineerd? Natuurlijk. Het hangt allemaal af van uw budget.


Four Seasons Marrakech Sports Bar

The Four Seasons Marrakech

de Four Seasons Marrakech is een hotel dat u uitnodigt om daar te blijven, de stad opzij te laten en te genieten van alle faciliteiten. Het is Marokkaans van uiterlijk met een zeer westerse toets. Van veraf lijkt het op een setkasbah, maar verzamelt nauw alle westerse luxe van deze luxe hotelketen.


Four Seasons Marrakech

Het Four Seasons Marrakech Resort onderscheidt zich van de rest van de luxe hotels door zijn helderheid, met grote ramen, en voor zijn grote ruimtes. In Marokko is het klassiek om kleine ramen en kamers met weinig verlichting te zien, heel typerend voor hier en oorspronkelijk uit de oude Kasbah. Het hebben van kleine ramen en ruimtes met weinig licht betekende dat je jezelf beter beschermde tegen hitte en zonnestralen.


Four Seasons Marrakech

Tijdens het weekend hebben we genoten van Marrakech en dit hotel heeft grote twijfel opgewekt. Verblijven we hier het hele weekend? Totaal zijn er verschillende restaurants, een spectaculaire Italiaan en een luxe sportbar bijvoorbeeld. Trouwens, zelfs als het winter is, de centraal zwembad is verwarmd, zodat u het zwempak zelfs op de koudste dagen kunt gebruiken.


Four Seasons Marrakech
Four Seasons Marrakech

De Four Seasons Marrakech is zo groot dat er een is renbaan, van iets meer dan 1,21 km, en een luxe SPA. Vanuit de SPA kunnen we zeggen dat we ervan konden genieten, iets dat ons bijna op zaterdagavond conditioneerde. We vertrokken zo relaxed dat we bijna de reservering in de Palais Jad Mahal, een van de trendy restaurants in Marrakech, en gelukkig deden we dat niet, omdat het uiteindelijk een uitstekende en speciale keuze was.


Four Seasons Marrakech

We hebben het niet over goedkoop hotel, want het is een hotel van echte luxe. Om je een idee te geven, Real Madrid verbleef hier tijdens zijn verblijf in Marrakech in de Club World Cup, dus u kunt al een idee hebben over welke categorie we het hebben.


Four Seasons Marrakech

Wilt u in een blijven luxe hotel, met maximaal comfort, de best mogelijke deal en geniet vooral van een van de meest exclusieve hotels in de stad, dit is uw hotel, de Four Seasons Marrakech. Er zijn maar weinig hits die we kunnen plaatsen, hoewel de prijs duidelijk maakt dat het maar voor een paar is.

Wat te zien in Marrakech

1 Yamaa el Fna-plein

In het zenuwcentrum van de stad, het zout van het leven. De nacht is zijn kracht, met de kraampjes, straatverkopers en de 1001 artiesten die dit plein vullen met het geluid van muziek en toeristen. Je kunt dineren voor 40 dh of een enorme maaltijd nemen sinaasappelsap voor 4dh, de beste in de stad, maar voor de meeste fijnproevers dineren op een van de terrassen Rond het plein kan een van de meest speciale diners van je leven zijn. Niet elke dag kun je dineren bij kaarslicht met een podium als de Plaza de Yamaa el Fna.


Yamaa el Fna-plein

2 De souk van de medina van Marrakech

De souk is de essentie van de stad. Zonder hem zou deze stad geen ziel hebben. De souk is een doolhof van winkels, ambachtelijke winkels, eten, alles. Verdwalen in de steegjes is een genot, is om een ​​andere wereld binnen te gaan. Er zijn zoveel dingen dat je zak leeg kan zijn. Zonder twijfel is het het beste van Marrakech.


Marrakech souk

3 De Ben-Youssef Madrasa en het Marrakech Museum

De madrassa en het Marrakech-museum bevinden zich in de souk. Beide liggen praktisch in dezelfde straat en beide zijn een must. De madrassa diende vroeger als Koranschool en je kunt nog steeds de kamers bezoeken waar studenten tot voor kort niet lang woonden. Het is de moeite waard om de diensten van een gids in te huren om elk verblijf te begrijpen en ervan te genieten.


Madrasa Ben Youssef

Prijs: 60 dh

4 uitzicht vanaf het Cafe des Epices

Het is een van de cafés met beter uitzicht op de hele medina. Het is de moeite waard om naar het terras te gaan en een sandwich of salade te eten. De uitzichten op de markt zijn fantastisch.


Cafe des Epices

Broodjes voor 40 dh en hamburgers voor 50 dh

5 Saadian-graven

Het is een van de meest bezochte plaatsen in heel Marrakech. Het heeft een tuin met meer dan 100 graven versierd met prachtige mozaïeken.


Marrakech

Winkelen in Marrakech

Complexe d'Artisanat

In Marrakech als we het praktisch over ambachten, sieraden of kleding hebben je kunt alles vinden. Maar als je overweldigd wordt door te onderhandelen in de medina of je weet gewoon niet wat je moet kopen in Marrakech, dan is er een perfecte plek om te winkelen die alles of bijna alles samenbrengt wat je in deze stad kunt kopen. de ambachtslieden complexHet is een magazijn met 3 verdiepingen naast het Saadiaanse graven Zeer rustig, zonder stress en ongelooflijk weinig toeristen waar je alles kunt vinden. Meubels, honderden sieraden, souvenirs, kleding, tassen of koffers zeer goede kwaliteit en imitatie, en alle herinneringen die je kunt zien in de bazaar in al zijn versies. Trouwens, omdat veel ambachtslieden voor hen werken, kun je dingen vinden die je heel moeilijk vindt in de medina en vooral die je niet verwacht. Bijvoorbeeld stoelen of filmmeubels van Hollywood als Alien of Transformers. Eenvoudig, om uw zakken te legen.


Marrakech ambachtslieden

Winkelcentrum Menara

Het is nieuw luxe winkelcentrum Heel dicht bij het Four Seasons Marrakech. Er zijn bekende merkwinkels en restaurants zoals het Hard Rock Koffie of de Buddha-bar. Vanaf februari 2015 was het nog niet volledig geopend, maar belooft het een ander punt te worden om te ademen en uit het lawaai van het stadscentrum te komen.

Luxe restaurants in Marrakesh

Deze lijst met restaurants biedt zijn klanten hotels zoals het Four Seasons Marrakech. Bereken een gemiddelde van 1400 dh twee mensen met wijn. Dat als, enkele restaurants zoals deze zul je in je stad vinden En minder voor deze prijs, omdat in landen als Spanje mogelijk zowel voor de kwaliteit als voor de show die ze aanbieden, ik denk niet dat ze onder de € 100 per persoon vallen.

Marokkaanse snit

Al Fassia Gueliz Met meer dan 20 jaar is een van de klassiekers van de Marokkaanse keuken. Zoals in veel Marokkaanse restaurants, wordt het diner uitsluitend geserveerd door vrouwen

Adres: 55, Boulevard Zerktouni - Residence Tayeb. Telefoon: 0524434060

Stylia Het is een oud paleis uit de XV eeuw dat meer dan 30 jaar geleden werd gerestaureerd. Het is een van de meest exclusieve restaurants in heel Marokko met verschillende prijzen erachter.

Adres: v4 Rue Rmila 34 - Rue Lekssour. Telefoon: 0524443587

La Maison Arabe Het wordt ook beschouwd als een van de beste hotels in de stad. Naast traditionele gerechten tijdens het diner kunt u genieten van Arabisch-Andalusische muziek.

Adres: Le Prince Fabrizio Ruspoli 1, Derb Assehbe. Telefoon: 0524387010

foundouk Het is beroemd om zijn spectaculaire terras met uitzicht op de medina en om de Europese gerechten van chef Lamrani.

Adres: Rue Souk el Fassi 5, Kat Bennahid. Telefoon: 0524383836


Four Seasons Marrakech

Franse keuken

Cafe de la Poste Met het Franse koloniale hof is het een ideale plek om in de schemering te gaan en bij kaarslicht te dineren.

Adres: 127 Avenue Mohammed V. Telefoon: 0524433038

Italianen die niet falen

arancino Het ligt in het hart van het Fourseasons Marrakech. De plaats is net als je keuken, spectaculair.

Adres: Four Seasons Marrakech. Telefoon: +2120524359200

De laatste Bacio Het is een van de populairste Italiaanse restaurants in Marrakech, misschien vanwege de aanwezigheid van chef-kok Salvatore Elefante.

Adres: Angle Rue Tarik Ibn Ziad & Moulay Ali Gueliz. Telefoon: 0661112609

Trattoria di Giancarlo Het is een prachtige villa ingericht in Marokkaanse stijl uit de jaren 20. De sfeer die dit restaurant creëert maakt het een van de beste Italianen in de stad.

Adres: 179 Rue Mohamed Beqal-Gueliz. Telefoon: 0524432641

Wat zijn modieuzer

Bo zin Het ligt in een tropische tuin die toeristen in de zomer verrukt. Het is elegant en met een uitstekende keuken. Het stelt meestal niet teleur en de verscheidenheid aan gerechten is zo breed dat het een van de favorieten van toeristen is.

Adres: Route de l'Ourika - Km 3,5. Telefoon: 0524388012

Djellabar Het is een restaurant in oosterse stijl uit de jaren 40. Het serveert zowel Marokkaanse als internationale gerechten. De inrichting laat niemand onverschillig.

Adres: 2 rue Abou Hanifa-Hivernage. Telefoon: 0524421242

Palais Jad Mahal Het werd aanbevolen door een Marokkaan en ik denk dat hij gelijk had. Mooie mensen, heel mooi. Het eten is spectaculair. Het is een fusie tussen internationaal, Thais en Marokkaans. We hebben de nem rolletjes geprobeerd, de beste die we hebben gehad, de tagliatelle met zalm, gewoon geweldig en de klassieker Marokkaanse Kip Gevulde Pil of vlees Het duurt 25 minuten, maar het wachten is het waard.

Naast de keuken is er een show. Tijdens het avondeten voeren ze de buikdans, een saxofoon of zelfs twee personages die met vuur spelen alsof het draken zijn. Na het diner is er een ruimte om te drinken met livemuziek met de meest geselecteerde van de stad Marrakech.

Adres: 10 rue Haroune Errachid. Telefoon: 0524436984


Marrakech

Praktische gegevens

Voor vertrek naar Marrakech

  • Zoek en vergelijk vluchten tegen de beste prijs
  • Lonely Planet Guide
  • Luchthaventransfers
  • Autoverhuur vond 15% korting
  • De beste excursies in Marrakech

Tours in Marokko

In Marokko zijn er vele excursies van één, twee of drie dagen vanuit de belangrijkste steden van het land. Bezoek aan de woestijn, 4 × 4, wandelpaden, etc. We raden je aan om een ​​kijkje te nemen, want zeker meer dan één kan je interesseren.

Zie tourprijs

Veiligheid

Verf terwijl je schildert Marrakech is een veilige stad. We kunnen geschokt zijn door westerlingen, zoals geuren, de manier waarop ze zich kleden en zelfs om elkaar uit te drukken, omdat het soms de indruk kan wekken dat ze constant ruzie met elkaar maken. De medina is bijna leef binnen een demonstratie, soms overweldigend en vol mensen. Er zijn duizenden steegjes en veel van hen zonder uitweg. Het is een doolhof waar het heel gemakkelijk is om te verdwalen, maar met de simpele vraag, hoe kan ik naar de Plaza de Yamaa el Fna gaan? Elke voorbijganger zal je helpen. Meestal zul je mensen altijd erg vriendelijk en bereid vinden om te helpen.


Leven in Marrakech

Zoals alles in het leven dat je soms agressieve mensen kunt vinden, is het ons overkomen, zoals toen we een foto van een cobra namen zonder toestemming van de eigenaar. Wie kan het zich voorstellen! Velen van hen ze vragen je om geld en zelfs de foto verwijderen die u zou kunnen maken. Dit zijn dingen die gebeuren, maar naar mijn mening zijn het dingen die veel mensen overwegen om deze stad te bezoeken, omdat het moeilijk is om betekenis te vinden. Toerisme geeft geld, en dit land heeft het nodig, en hoewel het voor sommigen respectloos is, kan het zijn en ik begrijp het, voor anderen is het een bron van inkomsten Dat kan het comfort van de reiziger raken. 1 dh foto! Geen reacties ...

de Marrakech nacht, vooral op de Plaza de Yamaa el Fna of in de buurt van de nieuwe stad, is vol leven. Dit betekent niet dat het gevaarlijk wordt, maar het is beter om donkere straten of steegjes te vermijden zoals in elke stad op de planeet. De nacht in Marrakech betekent op veel plaatsen feest, geld en dus alcohol. Net als in Madrid, kom op ...

Het verlaten van de luchthaven, een weerspiegeling van Marokko

Je vertrekt vanuit Marrakech, zelfs als je de instapkaart Deze moet worden verzegeld, dus je moet naar de loketten van het bedrijf gaan om de uitreisstempel te krijgen. Later moet je nog 4 controles doorgeven. Een om toegang te krijgen, een ander bij bagagecontrole, paspoortcontrole, een ander bij vertrek en wanneer u in het vliegtuig stapt. Deze vijf of zes banen kunnen de economie en de werkloosheid helpen, maar natuurlijk belemmeren de reiziger en laat de achteruitgang zien die Marrakech en Marokko nog steeds hebben. Toch blijven we hier niet bij, het verblijf in Marrakech is het waard.

Zie overdrachtsaanbiedingen

Aanbevolen literatuur

Marokko gidsen

  • Lonely Planet Marokko
  • Marrakech Lonely Planet Mini-gids

Boeken die u kunnen inspireren

  • Populaire verhalen en legendes van Marokko
  • De stemmen van Marrakech

Reisverzekering

Voor een dergelijke reis kunt u het beste een verzekering afsluiten. IATI biedt ons een aanbod voor volgers Reis gratis. Reizen stelt u niet vrij van een ongeval, een arts, een transfer of medicatie. Speel het niet. Controleer de reisverzekering door op de banner te klikken en je hebt een 5% in uw verzekering om gratis een reislezer te zijn. Klik hier voor meer informatie.

Onze beoordeling van de Four Seasons Marrakech
uitrusting
plaats
gastronomie
schoonmaak
waarde
OverzichtEen echt luxe hotel met eersteklas service en faciliteiten. Natuurlijk, tegen een prijs die maar weinigen zich kunnen veroorloven. 90% sensationeel!
Jouw beoordeling Gebruikerswaardering: 4.7 (2 stemmen)

Video: Palais Namaskar. Morocco. The Palace Of Dreams. Luxury (Juni- 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send