Reizen

Wat te zien in Aranjuez (6 plaatsen die je moet bezoeken)

Pin
Send
Share
Send
Send


Aranjuez is in de loop van de tijd uitgegroeid tot een plaats van ochtendontsnapping of om een ​​te plannen klassieke lunch met familie of vrienden op slechts 30 minuten van de hoofdstad van Spanje, Madrid. Maar afgezien van de onderwerpen of gebruiken, is Aranjuez een stad om te wandelen, om te verdwalen tussen haar spectaculaire tuinen of om die erfenis te ontdekken die in de loop der jaren door royalty's is achtergelaten.


Aranjuez - Koninklijk paleis
Aranjuez - Koninklijk paleis

We gaan je vertellen wat je kunt zien in Aranjuez en verschillende van de beste plekken om te eten en zelfs om de nacht door te brengen in deze prachtige stad in het zuiden van Madrid.

Zie excursie vanuit Madrid

Wat te zien in Aranjuez

Getaway naar Aranjuez

Er wordt gezegd van Aranjuez het was een plaats voor de vreugde van de koningen van de tijd, de Habsburgeen plaats perfect voor de jacht, die op de weelderige rivieroever onder de rivieren Taag en Jarama, een ideaal voorwendsel om een ​​paleis en allerlei gemakken van die tijd te huisvesten. Wat we vandaag hebben, een wonder, omdat plaatsen zoals de tuinen van Aranjuez wereldwijd uniek zijn.


Aranjuez - Koninklijk paleis
Aranjuez - Tuin van het eiland

Welke plaatsen moet je zien in Aranjuez?

De gemeenschap van Madrid is de thuisbasis van enkele van de meest pittoreske en mooiste plekken in Spanje. Er zijn ongetwijfeld veel dingen te zien in Madrid, waaronder Aranjuez, waar plaatsen als:

 • Alpajes-kerk
 • Prince's Garden
  • Labrador huis
  • Vijver van de Chinescos
  • Koninklijk Faluas Museum
 • Koninklijk Paleis
 • Eilandtuin
 • Parenplein
 • Kerk van San Antonio de Padua

Plaatsen om te bezoeken in Aranjuez

Aranjuez bezoeken

Park, een ietwat complexe taak

Het is belangrijk om vroeg op te staan ​​als je in het weekend Aranjuez wilt bezoeken. We parkeren gemakkelijk tussen San Antonio en Gobernador Street, vlakbij de Valeras parkerenja, vroeg in de ochtend aankomen. Zo niet, dan zijn er veel bochten nodig of parkeert u rond de kermis of in de nabije omgeving.

Wandelen, de beste manier om Aranjuez te leren kennen

We starten vanaf de Alpajes-kerk naar hem toe Prince's Garden, rond zijn enorme hek, om te wandelen door dit prachtige bos waar royalty's leefden en zelfs grote partijen organiseerden. Het is een tuin vol met pijnbomen van verschillende soorten, eiken, esdoorns, magnoliabomen, aardbeibomen en zelfs enkele bananenbomen, waar de Trinity Banana Met meer dan 200 jaar en 56 meter hoog. Binnen het park is zowel de Labrador huis zoals hij Koninklijk Faluas Museum, een zeldzaamheid die een bezoek waard is, omdat deze boten niet elke dag worden gezien.


Aranjuez- Alpajes-kerk
Prince's Garden

Normaal gesproken om 12 uur de bronnen van Vijver van de Chinescos ze beginnen het park en alle vegetatie eromheen kleurrijker te maken. Niet ver daarvandaan is het gemakkelijk om kanovaarders te zien in de Taag, een plaats met verschillende gezichtspunten.


Aranjuez- Prinsentuin
Aranjuez- Vijver van Chinescos

Vanuit de Prince's Garden lopen we naar de tuinen naast de Koninklijk Paleis, specifiek voor de tuin van het eiland. Deze tuin, kleiner en ietwat drukker met toeristen dan die van de prins, dateert uit de 18e eeuw en heeft lommerrijke wandelingen, verschillende bruggen en een veelvoud aan fonteinen, sommige naast een "gammel" kanaal.


Aranjuez- Prinsentuin
Aranjuez- Prinsentuin

naar bezoek het Koninklijk Paleis moet boeken, om wachtrijen te voorkomen. Er zijn excursies vanuit Madrid inclusief transport voor € 60, een goed alternatief als je een gids nodig hebt, toegang tot het paleis en vervoer. Verexcursie van Aranjuez.


Aranjuez - Tuin van het eiland
Aranjuez - Tuin van het eiland

We eindigden het bezoek aan Aranjuez in de grote Parenplein bezoek aan de Kerk van San Antonio de Padua, direct naast het Koninklijk Paleis. Een perfecte dag, voor een heel, heel complete ochtend.


Aranjuez - Koninklijk paleis
Aranjuez - Parenplein

Praktische gegevens

Hoe te komen

Aranjuez ligt ten zuiden van Madrid, op slechts 45 minuten rijden met de auto, zie op Google Maps.

Excursies vanuit Madrid

We raden deze excursie aan vanuit Madrid, inclusief vervoer, gids en bezoek aan het Koninklijk Paleis. Deze excursie toont de meest interessante plekken om te zien in Aranjuez.

Zie excursie naar Aranjuez

Waar te slapen

 • El cocherón 1919. Gelegen in het centrum, combineert het de moderne sfeer met de klassieker
 • Naaister Inn. Een 19e-eeuws gebouw op slechts 500 meter van het Koninklijk Paleis
 • NH Collection Palacio de Aranjuez. Een luxe hotel voor het paleis

Waar eten

In Aranjuez kan het gemakkelijk zijn om heel slecht of heel goed te eten, het hangt allemaal af van of je op de juiste plaatsen hebt gereserveerd, omdat restaurants meestal het bord vol zetten in het weekend.

 • Casa José Restaurant. Spaanse klassieke keuken
 • Selderij huis. Tapas, porties, groenten en Spaanse gerechten in een levendige buurt met terras en ambachtelijke bieren.
 • Oma's Corral. Rustiek Steakhouse


Video: Middelharnis - Serie Biblebelt deel 10 (Juni- 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send