Reizen

De lavendelvelden van Brihuega (Show in Guadalajara)

Pin
Send
Share
Send
Send


Een van de mooiste ervaringen die je in juli in Guadalajara kunt doen, is de lavendelvelden van Brihuega bezoeken. Met de komst van de oogst zijn de zachte heuvels van de regio paars geverfd, wanneer de stad zich aankleedt en beroemd begint zomerfestival. Wanneer we de bloei in juli zien, hoe, vertellen we u.

De lavendelvelden van Brihuega

De zonsondergang is paars geverfd

Het is geweldig om de zonsondergang te zien in de lavendelvelden van Brihuega. De zonsondergang is ongetwijfeld de beste tijd om ze te bezoeken, omdat vóór de zon en de hoge temperaturen van de zomer niet het beste gala van deze prachtige plantages te zien zijn.

Winkelen festival tickets

Vooraf weten dat de zonsondergang is de beste tijd We zijn aangekomen bij de lavendelvelden om ze te kunnen fotograferen. 30 juli zijn, moeten we als vanzelfsprekend beschouwen, maar wat ons het meest verbaasde was hetduizenden bijen Ze bestuiven deze schokkende paarse velden.


Lavendelvelden van Brihuega
Lavendelvelden van Brihuega

Alsof het muziek is, is wandelen tussen lavendel luisteren naar de gezoem constante van de bijen. In eerste instantie gaf het ons een beetje respect om door deze velden te lopen, maar als je de bijen respecteert en ze niet stoort, hoeven ze je niet te bijten. Maar pas op, elk jaar pakt een ander voor wat ze ons hebben verteld, dus wees voorzichtig als je de bijen stoort.

We lopen tussen de twee hoofdvelden, een in de richting van de GU-925 Solanillos del Extremo en een andere in het CM-2005-adres Siguenza. We vragen de aandacht die ze vragen voor het wandelen door het platteland, € 2 om twee hoofdvelden te zien, maar als het is om voor ze te zorgen en ze te respecteren zijn ze welkom.


Lavendelvelden van Brihuega
Lavendelvelden van Brihuega

Veel mensen komen naar Brihuega bij lavendel festival, een festival waar tickets snel uitverkocht zijn, maar als je geen tickets krijgt, maak je geen zorgen, het bezoeken van de velden zonder een festival is zeker de moeite waard.

Veldlocaties

Er zijn twee belangrijke locaties naast Brihuega. De dichtstbijzijnde is die op de Sigüenza-weg, op ongeveer 3 km van de stad. De andere, waar het festival wordt gevierd, ligt op ongeveer 9 km van het centrum van Brihuega.

  • GU-925 Malacuera-adres of Solanillos del Extremo
  • CM-2005 Sigüenza Address

Lavendelveldlocaties

Lavendel festival

Elk jaar brengt Brihuega een beroemde muzikant naar zijn festival, maar dit is niet het belangrijkste, het beste is waar het wordt gevierd, midden in het lavendelveld. Bovendien moet iedereen die het festival bezoekt in het wit gekleed zijn, iets dat een heel speciaal tintje geeft aan de dag van het concert.Lavendelvelden van Brihuega

Tips om de lavendelvelden te bezoeken

Zoals we al zeiden, zijn er twee locaties. Degene op de GU-925 weg is waar het festival plaatsvindt, een opeenvolging van mooi heuvels vol lavendel. De andere locatie, op de weg van Brihuega naar Sigüenza, zijn lavendelvelden vlak terrein, ja, de zonsondergangen zijn prachtig.

Vergeet niet dat je de velden kunt bezoeken, zelfs zonder naar het festival te gaan. De tweede week van juli is ongetwijfeld de beste

Praktische gegevens

Wanneer te gaan

de Lavender Festival is 19 en 20 juli om 21.00 uur, maar de velden kunnen al sinds begin juli worden bezocht. Natuurlijk begint de piek ervan in de tweede week van deze maand, wanneer ze meer paars zijn.

Hoe kaartjes voor het concert te krijgen?

Je kunt kaartjes kopen via Ticketea. In 2019 zullen Ketama en Luz Casal optreden.

Winkelen tickets voor Ketama

 Winkelen tickets voor Luz Casal

Waar te slapen

  • Hotel Spa Niwa. Vanaf € 100 dit spectaculaire hotel met spa en zwembad
  • Hospedería Princesa Elima. Vanaf € 50, deze accommodatie in het centrum van Brihuega
  • Landelijk hotel El Salero. Een paar kilometer van Brihuega deze prachtige landelijke accommodatie voor € 66 per nacht


Pin
Send
Share
Send
Send