Reizen

10 plannen voor de brug over december in heel Europa

Pin
Send
Share
Send
Send


De laatste maanden van het jaar naderen en velen van ons beginnen te kijken plannen voor de decemberbrug over Europa. Plannen die in de meeste gevallen geen week of zelfs minder voorbijgaan. Wetende dat we tot volgend jaar geen lange vakantie zullen hebben, zoeken we naar iets dat niet te ver weg is en dat ons in staat stelt om er in korte tijd van te genieten.

Plannen voor de brug over december in heel Europa

We zullen ons voornamelijk in Europa concentreren, hoewel we een ideale bestemming buiten het continent zoals Jordanië behouden, ideaal om in 7 dagen te reizen. 10 smakelijke plaatsen waar je naar kijkt, bieden veel van hun eigen activiteiten voor deze datums, zoals sneeuw of wandelingen door kerstmarkten.


10 Plannen voor de brug over december in heel Europa

De aangegeven volgorde is het minst, wat telt is de wens om te reizen. Ik hoop dat je ze leuk vindt.

1 De Europese stad Glasgow

Het klinkt misschien vreemd om de stad Europa als Europeaan te noemen Glasgow alsof de rest van de Schotse steden dat niet waren. Ze zijn zonder twijfel, maar de architectuur van Glasgow is zo anders dan de rest dat het lijkt te zijn overgenomen uit een Midden-Europees land.


10 plannen voor de brug over december in heel Europa

Daglichturen in de winter zijn beperkt en dit maakt het toerisme tot een minimum beperkt, een moment waarop we kunnen profiteren om echt van Glasgow te genieten. Een stad met een levendig nachtleven dankzij de prachtige universiteit, die een volwaardig cultureel centrum wordt. Bovendien komen overal ter wereld talrijke musea met een hoog prestige samen Kelvingrove Art gallery en Museum of het moderne riviermuseum. Het is ook ideaal voor kinderen waar ze een geweldige tijd zullen hebben op de IMAX of het Glasgow Science Centre.


10 plannen voor de brug over december in heel Europa

Aanbevolen dagen: 2 + 1

2 kerstmarkten in Vlaanderen

Er is niets leuker dan genieten van de Kerstmarkten van Vlaanderens. Het is net zo eenvoudig als een goedkope vlucht naar Brussel nemen en vanaf daar een trein nemen met haltes in Antwerpen, Gent of Brugge.


Kerstmarkten in Vlaanderen

Hier wordt Kerstmis op een speciale manier beleefd. Straten stortten in met gekleurde lichten, kerstliedjes, mensen die warme wijn onder een fornuis proefden en hun kegel chips. Het is tijd om te wandelen en België heeft de beste kerstmarkten van Europa.


Kerstmarkten in Vlaanderen

Aanbevolen dagen: 5

Bezoek onze artikelen over kerstmarkten in Vlaanderen, met informatie, tips en trucs.

3 De kust van Amalfi

de Amalfikust Het is een van de mooiste plekken in Europa en op zijn beurt een van de drukste. In Pasen en de zomer worden de wegen muizenvallen waar parkeren een onmogelijke missie wordt. December is een goede maand om dit alles te vermijden, met alle rust die voortvloeit uit het niet kunnen baden op het strand en wanneer het niveau van toeristische cruises lager is.


Amalfikust - Amalfi

Bovendien is niet alles om legendarische dorpen te bezoeken, de kust van Amalfi ligt heel dicht bij de historische stad Pompeii, de gevreesde Vesuvius-vulkaan en het chaotische Napels. Absoluut een goed plan.


Pompeii Forum gebied

Aanbevolen dagen: 5

Bekijk onze artikelen over de kust van Amalfi en zijn sprookjesachtige dorpen, met informatie, tips en trucs.

4 Het altijd onmisbare Londen

Londen is een van die steden die we eens in je leven moeten zien. Boordevol bekende gebouwen, musea van groot belang, zoals het British Museum en veel bezienswaardigheden die onze reizende trek zullen vullen.


Wat te zien in Londen in twee dagen

Als we meer dagen gaan en geen historische gebouwen betreden, kunnen we er altijd voor kiezen om een ​​aantal van de historische steden te bezoeken die het Engelse platteland bevolken, zoals Bath en de beroemde Romeinse baden, of de karakteristieke universiteitssteden van Oxford of Cambridge, allemaal bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit Londen.


10 plannen voor de brug over december in heel Europa

Aanbevolen dagen: 3 + 2 (Oxford / Cambridge)

Bekijk onze artikelen over wat u in Londen in 2 dagen kunt zien met informatie, tips en trucs.

5 Lissabon en zijn gezichtspunten

Lissabon en Sintra zijn een klassieker geworden op zowel de brug van december als Pasen. De nabijheid van Spanje geeft het punten en dit vergezeld van een goede gastronomie met een stad vol charmes, het is niet verwonderlijk dat veel mensen herhalen.


Lissabon standpunten

Aanbevolen dagen: 3 + 1

Bekijk onze artikelen over De beste gezichtspunten in Lissabon, met informatie, tips en trucs.

6 sneeuwschoenen in Noorwegen

Noorwegen is begin november in een dikke witte deken gewikkeld en blijft dus op veel plaatsen tot ver in mei. Zout verspreidt zich niet over de wegen, niet omdat het schade aan het milieu voorkomt, maar vanwege de lage effectiviteit bij zoveel regenval. Dat is wanneer bestuurders winterbanden of zelfs spijkers gebruiken, vooral in berggebieden.


Sneeuwschoenen in Noorwegen

Op dit moment, de koning van Noorwegen sport, de langlaufen, waar duizenden kilometers piste zich uitstrekken zonder dat er een nabijgelegen skipiste nodig is. Naast deze activiteit zijn sneeuwschoenen, enkele gebruiksvoorwerpen die we onder onze voeten zullen leggen en waarmee we op diepe sneeuwpaden kunnen lopen.


Sneeuwschoenen in Noorwegen

Een plek om deze activiteit te oefenen is binnen hemsedal, twee uur van Oslo.

Aanbevolen dagen: 5

Bezoek onze artikelen over sneeuwschoenen in Noorwegen, met informatie, tips en trucs.

7 De rust van Sofia

De laatste keer dat ik door Sofia (Bulgarije) ging, was in de maand maart. Een zeer rustige en zeer veilig ogende stad, goed verbonden en met echt betaalbare prijzen. Zoveel dat reizen van het centrum naar de luchthaven iets meer dan een euro kost.


10 plannen voor de brug over december in heel Europa

Gebouwen opgetrokken tijdens de ijzeren gordijn, voertuigen en treinen geëxporteerd uit Rusland, orthodoxe kerken en misschien weinig kleur, waardoor we ons allemaal in de jaren tachtig voelen.

Meer informatie: Wat te zien in Sofia

Aanbevolen dagen: 2

8 kastelen van Zuid-Duitsland

De achtste is onze keuze van het jaar. We hebben ze jaren geleden bezocht en we hebben zulke geweldige herinneringen dat we zullen herhalen. Bovendien liggen mijn herinneringen onder de sneeuw en hopelijk zullen we ze weer wit vinden, zoals het fantastische Kasteel Neuschwanstein.


10 plannen voor de brug over december in heel Europa

Het mooie van dit bezoek is dat we de reis in twee delen kunnen verdelen. Het eerste bezoek aan de stad München en de tweede het gebied van de kastelen, bereikbaar met de trein vanuit de grote stad.

Aanbevolen dagen: 5

9 Kopenhagen

We bezoeken graag wit geverfde Europese hoofdsteden. Ze geven het gevoel een andere andere stad te bezoeken, wat hen aanmoedigt om ze in de zomer opnieuw te bezoeken. Kopenhagen is er een van en in de winter vertrekken de vluchten erg goedkoop.


Nyhavn

Aanbevolen dagen: 3

Bekijk onze artikelen over Wat te zien in Kopenhagen, met informatie, tips en trucs.

10 Jordanië al fresco

Je stelt je de woestijn zo warm voor dat je een gebakken ei op het zand kunt bakken. Maar woestijnen hebben ook hun winter en Jordanië is hier een goed voorbeeld van. Een voorbeeld is om langs te lopen Wadi Rum minder dan 10 graden, breng een paar nachten door met het aanraken van de 0 graden.


De beste 4x4-routes door de Wadi Rum-woestijn

Met een beetje geluk zie je sneeuw in de woestijn of zelfs erin Petra, hoewel het zeker niet erg gebruikelijk is. Desondanks daalt het aantal toeristen in gigantische proporties, zo erg dat men plaatsen in Petra volledig alleen kan bezoeken.


Plaatsen die je zou moeten bezoeken tijdens een bezoek aan Petra

Bovendien is een wandelroute rond Wadi Rum 's middags onbetaalbaar. Het gevoel van wandelen op het rode zand beschut met een eenvoudige jas is uniek.

Aanbevolen dagen: 7

Bekijk onze artikelen over Wat te zien in Jordan in een week, met informatie, tips en trucs.

Reisverzekering

Voor een dergelijke reis kunt u het beste een verzekering afsluiten. IATI biedt ons een aanbod voor volgers Reis gratis. Reizen stelt u niet vrij van een ongeval, een arts, een transfer of medicatie. Speel het niet, controleer de reisverzekering door op de banner te klikken en je krijgt een 5% in uw verzekering om gratis een reislezer te zijn. Klik hier voor meer informatie.

Video: The Fog Of War (Juni- 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send