Reizen

Wandelen. De cirkel van de 7 pieken

Pin
Send
Share
Send
Send


De circulaire van de 7 toppen bevindt zich in het nationale park van Guadarrama, ten noorden van Madrid. Het wordt beschouwd als een van de klassieke routes van de populaire Sierra de Guadarrama. Gemakkelijke toegang en met enkele van de onovertroffen uitzichten over Madrid is een van de favoriete routes van de wandelaars die het gebied bezoeken.


Circulaire van de 7 pieken

De cirkel van de 7 pieken

De ronde van de 7 toppen is een van die gemakkelijke routes die u halverwege de ochtend voeren en van waaruit u kunt genieten van prachtige plekken in de Sierra de Guadarrama. De route begint vanaf de parkeerplaats van Haven van Navacerrada, parkeerplaatsen die snel toegankelijk moeten zijn, omdat zowel zaterdag als zondag vol raken. Het is een drukke route en een van de bekendste in de Gemeenschap van Madrid, dus het is niet gemakkelijk om je alleen te voelen, behalve tijdens de week.


Circulaire van de 7 pieken

De route van de 7 pieken

Als u de parkeerplaats verlaat, in de richting van het skigebied, beklimt u een verharde weg naar de populaireSchmidt pad. Kort daarna bereik je het meteorologisch observatorium dat je rechts moet verlaten om een ​​onverharde weg te nemen. Vanaf dat moment hebben we altijd de helling van de berg links. Tijdens dit stuk gaat een ongelukkige door skipiste, allemaal in een prachtig dennenbos waarvan we hopen dat dit soort infrastructuur de komende dag niet zal duren. Sorry dat ik zo kritisch ben, maar het raakt mijn ziel om deze te zien wonden in de berg.


Circulaire van de 7 pieken

Dan, voor iets meer dan 4 km, zal de cirkelvormige route van de 7 toppen prachtige dennenbossen doorkruisen en genieten van Castilla y León aan de rechterkant. Een weide zal worden gepasseerd, de Navilla Weide, ideaal om van het uitzicht te genieten en kort daarna Alto de la Milanera, waar de echte klim naar de 7 pieken begint.

Hier begint een sterke oprit, naar links, die hoewel het slechts een kilometer is, is het moeilijkste punt van de route en waar het gebruikelijk is om mensen te vinden die rusten of "liegen" omdat ze niet de juiste schoenen dragen.


Circulaire van de 7 pieken

Zodra de helling is verlaten, verschijnt een majestueus uitzicht op de 7 pieken. De eerste bevindt zich aan de linkerkant, gemakkelijk te identificeren door twee grote mol granieten rotsen waarnaar je heel voorzichtig moet stijgen, vooral als er harde wind is. Van daaruit ziet u de hele indrukwekkende top van de 7 toppen.


Circulaire van de 7 pieken
Circulaire van de 7 pieken

Op dit punt op de route begint het behoorlijk vlak te worden, behalve om de kleine pieken te beklimmen die de cirkel van de 7 pieken vormen. Je hoeft helemaal niet te klimmen, want het uitzicht vanaf elke plek op de top is fantastisch.

Zodra de twee granieten mollen zijn achtergelaten, het profiel van de route van de 7 pieken Het begint zo kenmerkend te worden dat het niet mogelijk is om te verdwalen behalve in vele dagen mist. Tip, ga altijd op het linkerpad en laat de granieten toppen aan je over rechts.


Circulaire van de 7 pieken
Circulaire van de 7 pieken

Vanaf hier heeft u toegang kleine topjes, allemaal erg op elkaar, tot de Piek van de 7 pieken, de hoogste van allemaal. Vanaf deze piek begint een langdurige afdaling door een dennenbos en eindigt op een van de skipistes van Puerto de Navacerrada.

Reisverzekering

Voor een dergelijke reis kunt u het beste een verzekering afsluiten. IATI biedt ons een aanbod voor volgers Reis gratis. Reizen stelt u niet vrij van een ongeval, een arts, een transfer of medicatie. Speel het niet. Controleer de reisverzekering door op de banner te klikken en je hebt een 5% in uw verzekering om gratis een reislezer te zijn. Klik hier voor meer informatie.

Video: 6 Tips Om Snel Vet Te Verbranden Ook Bij Je Buik & Benen (Juni- 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send