Categorie Reizen

Ballonvluchten door Segovia
Reizen

Ballonvluchten door Segovia

Ballonvluchten. Vliegen in een luchtballon is een van de beste ervaringen die we de afgelopen jaren hebben gehad. Begeleid door meningen zo subliem als die in de stad Segovia, is het een onverslaanbaar alternatief om die steden te bezoeken die we zo leuk vinden. Siempreenlasnubes, het bedrijf waarmee we vliegen, biedt vluchten aan in Segovia, Toledo, Aranjuez, Salamanca, Merida en Valladolid, steden die we waarschijnlijk eerder hebben bezocht, maar dankzij de Globe kunnen we een heel ander beeld krijgen.

Lees Verder
Reizen

Wees niet bang om een ​​huis te huren tussen particulieren

Je hebt vast wel eens gehoord van fraude bij het huren van een huis tussen particulieren. Misschien voor jezelf, voor een vriend of kennis. In gevallen dat ik bij aankomst op de plaats van bestemming vond dat een huis niet was zoals gedacht of erger, dat het zelfs niet bestond. Over één ding zijn we allemaal duidelijk, als je op vakantie gaat, vraag je vooral om garantie en veiligheid, het is tenslotte misschien wel de beste tijd van het jaar, niet?
Lees Verder
Reizen

De beste foto's van de maand december - 2013

De beste foto's van de maand december. Vandaag doen we een kort overzicht met een selectie van foto's van vorige maand. Deze keer was het een moeilijke keuze, omdat er meer dan 200 foto's waren gepubliceerd. In Spanje verschillende routes, de klassieke Malicea in de Sierra de Guadarrama van Madrid en in Gredos de onbekende Pelado.
Lees Verder
Reizen

De beste foto's van de maand juni

De beste foto's van de maand juni. Na een korte pauze in gratis reizen vanwege een pijnlijke migratie van hosting, zijn dit soort dingen die je doen denken als het de moeite waard is om van provider te veranderen, we keren terug met een van de klassiekers, de beste foto's van vorige maand. Deze maand wijden het aan verschillende plaatsen op het Spaanse grondgebied, zoals Huelva, de onbekende Sierra del Rincón, Tarragona, Mount Gorbeia of een van de meest charismatische plaatsen in de Spaanse hoofdstad, de bron van Cibeles.
Lees Verder
Reizen

De beste foto's van de maand juli

Vandaag keren we terug met de beste foto's van de maand juli in Viaja por libre, een selectie niet voor zijn schoonheid, maar voor de goede tijden waarin we daar hebben gewoond. Uit Spanje hebben we de tafels van Daimiel, Segovia en de Sierra de Guadarrama geselecteerd, met Pedriza als exponent van dit nieuwe nationale park.
Lees Verder
Reizen

De beste foto's van de maand januari

De beste foto's van de maand januari. Vorige maand hebben we ons gericht op verschillende routes door het Sierra de Guadarrama-gebergte, een mooie kruising door de Sierra de Bejar en een route door Cazorla waar je veel dieren en watervallen langs de Borosa-rivier kunt zien. Vanuit Spanje verlaten we ons eerste uitstapje naar India, met name in Leh, een plek waar veel toeristen over het hoofd zien tijdens hun bezoek aan het Indiase subcontinent.
Lees Verder
Reizen

#MadTB, de Travel Bloggers Association van Madrid is geboren

De tijd is eindelijk gekomen, de reisbloggers van Madrid bundelen hun krachten om de eerste vereniging van de hoofdstad op te richten, een vereniging die het toerisme wil stimuleren, een groot aantal plaatsen bekend wil maken en vooral activiteiten tussen medewerkers en de kantoren van toerisme, media en bureaus gespecialiseerd in de sector.
Lees Verder
Reizen

Winter ansichtkaarten

Winter ansichtkaarten De winter is voorbij en we openen de deur naar de lente, maar voordat we tot de volgende keer tot een seizoen zeggen dat zo anders, zo spectaculair en tegelijkertijd donker is, hebben we uit de afgelopen winterartikelen de beste foto's geselecteerd waar de kou en natuurlijk de Sneeuw, zijn de referentie.
Lees Verder
Reizen

Een OneTwoTrip-ervaring beleven

Aangezien er websites zijn zoals OneTwoTrip, is het zoeken naar vluchten of accommodatie niet langer hoofdpijn. OneTwoTrip is een vergelijker die de beste prijzen van meer dan 500 luchtvaartmaatschappijen zoekt en opslaat en u de beste kortingen biedt zonder van pagina naar pagina te hoeven gaan. Wil je de OneTwoTrip-ervaring weten?
Lees Verder
Reizen

De beste foto's van de maand december

De beste foto's van de maand december. Vorige maand hebben we je verschillende wandelroutes in Spanje laten zien, zoals de Pinares del Rodeno in Albarracín, een van de mooiste dorpen van Spanje. We bezoeken ook een indrukwekkende kloof zoals de Foz de Lumbier in Navarra, en volgen een van de mooiste routes van het Cantabrische gebergte, Peña Prieta.
Lees Verder
Reizen

De beste foto's van de maand januari - 2014

De beste foto's van de maand januari. Zoals elke maand keren we terug om een ​​kort overzicht te maken met een selectie van foto's van vorige maand. Het laat zien dat we in de winter zijn vanwege het aantal foto's dat we met sneeuw of met een winteraspect publiceren. We hebben twee belangrijke routes door het centrale systeem gehad met een prachtig uitzicht, zoals de Pico del Lobo en de majestueuze Peñalara.
Lees Verder
Reizen

Op weg door Spanje. Wil je de baan van je leven krijgen?

Stel je voor dat je een jaar lang de baan van je dromen hebt. Dat je naast een goed salaris ook op je gemak kunt reizen. Dat je belangrijkste functie is om te reizen, vertel wat je doet. Heb je er zin in? Het werk van je leven bestaat niet, maar je kunt het maken. Dit is het motto van Expedia Pioneers, een Europees project waaraan 6 landen deelnemen, waaronder Spanje.
Lees Verder
Reizen

De beste foto's van de maand september

We hebben deze maand een kleine ruimte geopend om de beste foto van elke plaats op Travel gratis te verzamelen. We hopen dat je ervan geniet. Senegal, het afgelegen land Bassari Een afgelegen plaats ten oosten van Senegal waar dorpen oude gewoonten blijven handhaven. Iwol Verenigde Staten. Een magische plek zoals Antelope Canyon Een van de meest gefotografeerde plekken in de Verenigde Staten.
Lees Verder
Reizen

Events. ABC Punto Radio in augustus

ABC Punto Radio, Viajaporlibre op de radio Op zondag 19 augustus, van 13:00 tot 14:00 uur, zal Javier Blanquer opnieuw op ABC PUNTO RADIO zijn in het programma "La buena vida", waarin de reis naar Cocuy en Madagascar wordt gepresenteerd. Weergave van de Preekstoel http://www.abc.es/radio/programas/buena-vida.html Als u de podcast van dit programma wilt beluisteren, drukt u op PLAY1 en PLAY2.
Lees Verder
Reizen

Win een reis naar de Himalaya vanuit de hand van de Nissan X-Trail

Als je je een echte avonturier voelt of droom van avontuur, is dit je kans. Het is tijd om je avontuurlijke geest los te laten en een reis naar de Himalaya te winnen met Nissan en het nieuwe, meer avontuurlijke model, de X-TRAIL. Nu heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een fantastische reis naar de Himalaya vol avonturen.
Lees Verder
Reizen

Travelgenio. De vijf beste zonsondergangen

Er is geen gids die geen plaats of reis aangeeft zonder een spectaculaire schemering. Wanneer we reizen, genieten we graag van de beste zonsondergangen van elke plek, om dat moment te beleven, om het in een foto te vereeuwigen. Of het nu de kleuren zijn of de zon zien verdwijnen, de zonsondergangen blijven altijd een grote herinnering in ons leven.
Lees Verder
Reizen

Avoriaz. Skiën in het hart van de Franse Alpen

Er zijn skigebieden in de Franse Alpen die uit een sprookje lijken te zijn gehaald en een daarvan is Avoriaz, op slechts een paar kilometer van Zwitserland, met wie het tracks deelt met andere stations, waardoor gegarandeerd in twee verschillende landen wordt geskied met een Alleen skipassen (Frankrijk en Zwitserland), zonder door grenscontrole te hoeven gaan en één vereiste hebben, gaan skiën.
Lees Verder
Reizen

#AllMexicoTrip. Nieuwe Boeing 787 van Aeromexico

Zelden heb je het voorrecht om business class te genieten in een vliegtuig zoals de Boeing 787 van Aeromexico. Het is duidelijk dat reizen op deze manier reizen met een veelheid aan voorzieningen, maar als je in een toeristenklasse op dit vliegtuig reist, zul je ook niet achterblijven. De Boeing 787 Dreamliner is een van de nieuwe vliegtuigen in de moderne Aeromexico-vloot.
Lees Verder
Reizen

Charmante dorpjes. San Sebastian del Oeste

San Sebastián del Oeste, een charmant stadje, ligt op iets meer dan een uur van Puerto Vallarta. Het is een stad die toevallig niet in veel van de grote reisgidsen wordt genoemd, maar die veel mogelijkheden van actief toerisme verbergt en alle charmes van een stad die nauwelijks heeft geleden onder de toeristische explosie zoals in veel delen van Mexico.
Lees Verder
Reizen

De beste foto's van de maand november

De beste foto's van de maand november. Vorige maand toonden we je een wandelroute zoals de noordwand van Guadarrama. Bovendien had Thailand een speciale vermelding met Lopburi en de tempels van de stad Apen en Ayutthaya. Tanzania keerde terug naar gratis reizen met het paradijs van Zanzibar en een special uit het hele land.
Lees Verder