Categorie Reizen

Vijf historische plekken om 's nachts te zien
Reizen

Vijf historische plekken om 's nachts te zien

Als het vaak donker wordt, worden we geconfronteerd met historische plaatsen zonder onze camera omdat we gewoon niet wisten waar we het moesten neerzetten. Waarom de camera 's nachts meenemen? De nacht geeft ons een ander perspectief en andere herinneringen, momenten die moeten worden vereeuwigd en die je de beste herinneringen zullen brengen. Als we het hebben over plaatsen met geschiedenis die de wereld hebben veranderd, kunnen we ze niet passeren.

Lees Verder
Reizen

Mexico. Tour Mexico met All Mexico Pass

Vandaag vertrekken we naar Mexico met de All Mexico Pass. Dit jaar hebben ze ervoor gekozen om gratis te reizen tussen honderden voorstellen om Mexico en de staten Jalisco, Guanajuato en DF te bezoeken. Het zal 15 dagen vol activiteiten zijn in verschillende van de mooiste regio's van heel Mexico. Jalisco, met de spectaculaire Puerto Vallarta en Guadalajara, en Guanajutato, met León en San Miguel de Allende.
Lees Verder
Reizen

Het initiatief Green Tables

Het initiatief Mesas Verdes is geboren met als doel de ruimte die we innemen te compenseren, omdat een van de grootste gevolgen van menselijke activiteit landbezetting is. Daarom werkt Tiendeo in dit initiatief samen met Acciónatura en met de Sierra Gorda Ecological Group, waarin we u aanmoedigen als u uw eigen BLOG hebt om samen te werken om onze planeet te beschermen zoals het is.
Lees Verder
Reizen

Een multisensorische whisky-proeverij in Madrid

Een multisensorische proeverij van whisky in Madrid. Hand in hand met Blogonbrands gingen we naar een heel origineel evenement in de Studio Pradillo 54-kamer in Madrid. Een proeverij van whisky, iets speciaals of liever, multisensorisch, vergezeld door violist Ara Makilian op het geluid van een van de beste whisky's ter wereld, Glenfiddich.
Lees Verder
Reizen

Mexico. We bezochten de Jose Cuervo Tequila-distilleerderij

De Jose Cuervo Tequila-distilleerderij of ook wel Mundo Cuervo genoemd, is de oudste distilleerderij in Amerika, een plek waar u uit de eerste hand agavevelden kunt zien waar tequila wordt geëxtraheerd, het uitwerkingsproces en natuurlijk proeft u om te genieten van de Mexicaanse cultuur. In de agave-velden van Jose Cuervo Tequila en hun uitwerkingsproces De Tequila komt oorspronkelijk uit een stad met dezelfde naam als de staat Jalisco, Mexico.
Lees Verder
Reizen

Viaja's YouTube-kanaal gratis

We hebben een jaar lang video's op YouTube gepost voor een van onze reizen, dus we hebben ons aangesloten bij de trend om een ​​kanaal in dit bekende sociale netwerk te creëren om ze te verenigen. We zullen gratis video's uploaden van de verschillende bestemmingen die we in Travel spreken met als doel je live en nog beter te laten zien zoals ze zijn en dat je kunt vinden als je besluit die reis te ondernemen die je zo graag wilt.
Lees Verder
Reizen

We gaan naar Mexico! #AllMexicoTrip

Zoals je hoort, zal Travel in mei volgend jaar gratis naar Mexico vertrekken in de #AllMexicoTrip met de hand van All Mexico Pass. In het verleden werd Fitur, in Madrid, aangekondigd om deel te nemen aan dit jaarlijkse evenement om vele uithoeken van Mexico te promoten. We weten niet wat we ze hebben gegeven, maar ze vonden ons voorstel leuk!
Lees Verder
Reizen

We zijn jarig. We zijn een jaar oud !!!

Vandaag is een geweldige gratis dag in Reizen. Vorige week onder het genot van een kopje koffie spraken we over het idee om een ​​video te maken die veel van de artikelen weerspiegelt die we in het eerste jaar van onze specifieke internetreis hebben gepubliceerd. Een video die ervaringen, momenten en afbeeldingen weergeeft van plaatsen om ergens in het leven te bezoeken, maar bovenal een video gewijd aan al onze volgers op Twitter, Facebook en degenen die ons ondersteunen in dit specifieke project.
Lees Verder
Reizen

Barcelona. 5 plaatsen die u moet bezoeken

Barcelona is een stad die twee grote transformaties heeft ondergaan. De eerste met de komst van genialiteit van verschillende architecten die Barcelona in de late negentiende eeuw op de voorgrond van het modernisme plaatsen. De tweede transformatie was aan het einde van de twintigste eeuw, met die olympische spelen om te onthouden en die licht gaven en een "verborgen" zee toonden aan Barcelona, ​​waardoor het de pracht kreeg die het vandaag heeft en het plaatsen als een van de meest gewenste steden van de 21ste eeuw .
Lees Verder
Reizen

Trekken. Neem een ​​van deze reisgidsen bij het gezicht

Vandaag beginnen we met goed nieuws, we verloten drie reisgidsen van Anaya Touring. Tot 21 april kun je deelnemen aan de loterij van een van deze drie reisgidsen. Marokko, een complete gids om te genieten van de wonderen van Noord-Afrika. De totale Londense gids, mogelijk een van de meest complete gidsen van het Engelse pictogram.
Lees Verder
Reizen

Senegal. Het decaf Niokolo Koba Nationaal Park

Het cafeïnevrije Niokolo Koba National Park. Niokolo Koba is misschien wel het beste nationale park in Senegal, waar bedreigde diersoorten zoals luipaarden, olifanten (ik vrees dat er geen dieren meer zijn), leeuwen, nijlpaarden, gigantische elanden ('s werelds grootste antilope) en vooral wrattenzwijnen ( Pumba, in The Lion King), bavianen en apen, veel apen, in een gebied dat ongeveer 900 beslaat.
Lees Verder
Reizen

Senegal. Goree Island

Senegal. Het eiland Gore e. Dakar is al lang geen stad meer met veelkleurige huizen, zonder lawaai of verkeer of chaos, maar niet lang geleden is Dakar een van de meest welvarende steden in West-Afrika geworden waar veel multinationals hun basis hebben gelegd zodat Veel Europeanen en welgestelde mensen in Dakar bouwen buurten voor enkelingen en buitenstaanders naar een buitenwereld die de echte wereld om hen heen is.
Lees Verder
Reizen

De beste foto's van de zomer in Travel gratis

De zomer is voorbij, een van de meest bezochte, meest genoten en misschien wel de meest gefotografeerde momenten van het jaar. Vandaag hebben we besloten om je een compilatie te tonen van artikelen en foto's van afgelopen zomer, foto's van verschillende delen van Spanje en de planeet, plaatsen waar we onze laarzen hebben opgezet, met verschillende seizoenen, mensen, landschappen, momenten ...
Lees Verder
Reizen

Myanmar. Sagaing Hill

Er is een plek in Myanmar waar de gloed van de stoepa's opvalt boven een landschap van groene heuvels. We praten over Sagaing Hill, een plek waar goud en wit een fascinerende scène vormen. Mandalay heeft misschien zijn chaotische of vuile deel, maar dit kleine stadje aan de rand van de oude hoofdstad plaatst het in een van de belangrijkste en mooiste bestemmingen van Myanmar.
Lees Verder
Reizen

Interview op Niet worden verteld

Vandaag publiceren we een interview op de radio om gratis te reizen op een van de meest reizende radio's, die ze je niet vertellen. Voor degenen die niet weten dat ze het u niet vertellen, het is een radioprogramma geboren in maart 2011 voor mensen met zorgen, avontuurlijke geest en enthousiasme voor het kennen van de mysterieuze plaatsen die onze planeet bevat.
Lees Verder
Reizen

Nicaragua. Schildpadden op de rivier de Escalante

Schildpadden in de rivier de Escalante. Iets meer dan een eeuw geleden trokken voormalige Britse ontdekkingsreizigers de Afrikaanse jungle binnen op zoek naar nieuwe plekken om naar het "moderne" Europa te reizen. Tegenwoordig zijn degenen onder ons die blijven dromen over deze avonturen en in hoeken zoals het oude Europa wonen, tevreden om op het internet te zoeken naar afgelegen locaties, met weinig toerisme en die nauwelijks voorkomen in de belangrijkste reisgidsen.
Lees Verder
Reizen

Video van de week Ascension naar Chachani (Peru)

Klim naar Chachani. We presenteren de video van de week. Dit is een heel speciale video voor Viajaporlibre omdat het het verhaal is van de eerste klim die we hebben gemaakt naar een berg van meer dan 6000 meter hoog, de 6075 meter hoge Chachani, ten noorden van de stad Arequipa in Peru.
Lees Verder
Reizen

Senegal. De afgelegen Country Bassari

Bassari-land. Na het verlaten van het belangrijkste nationale park in Senegal, Niokolo Koba, komen we aan in Kedougou, de grootste stad in het zuidoosten van het land en op amper 2 uur van Niokolo. Kedougou is de hoofdingang van het Bassari-land en het is de typische stad die beter te passeren is, omdat de stad, afgezien van de markt, een van de vele trieste en stoffige steden is die Senegal heeft.
Lees Verder
Reizen

Nicaragua, Ometepe Island

Het eiland Ometepe, gelegen aan het meer van Nicaragua of het meer van Cocibolca, is een van die plaatsen in Midden-Amerika die u niet mag missen. Vanuit de lucht lijkt het op een acht, een acht gevormd door twee vulkanen, de Concepción met 1.610 m en de Maderas met 1.394 m, beide vergezeld door een kleine landengte. Concepcion vulkaan Het eiland Ometepe Lake Nicaragua staat wereldwijd bekend om de mogelijkheid om haaien in zoet water te zien, waarvan de aanwezigheid te wijten is aan de enige uitgang van het meer, de San Juan-rivier.
Lees Verder
Reizen

Skiën in Andorra. Vallnord station

Het skiseizoen begint en de accommodaties beginnen te roken. Een optie is om te skiën in Vallnord, Andorra op zoek naar nieuwe of bekende sensaties, het vinden van plaatsen van grote rust en indien mogelijk aangepast om te gaan met jonge kinderen. Dit alles en nog veel meer is wat we kunnen vinden in Vallnord, een flirterig station dan GrandValira en ideaal voor stillere skiërs.
Lees Verder
Reizen

Park Güell, schema's en tarieven van het Barcelona-pictogram

Parque Güell, een van de wonderen van Antonio Gaudí, stelt ons in staat een reeks artikelen over onze ervaringen in Barcelona in te dienen via handige tips en gegevens zoals schema's, trucs, aanbevolen hotels en tarieven, zodat u kunt genieten van uw verblijf in een van de hoofdsteden van de Middellandse Zee.
Lees Verder